Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Νέα φωτιά σε διαμέρισμα που δεν είχε ρεύμα!

Οι φλόγες τύλιξαν το σπίτι που βρίσκεται στην Κάτω Τούμπα - Η γυναίκα που ζει μόνη μέσα σε αυτό, ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια τον δικό της Γολγοθά...

Νέα πυρκαγιά σε μη ηλεκτροδοτούμενο διαμέρισμα εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα (05-12-2013) στην περιοχή Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά, η ένοικος του διαμερίσματος - μία γυναίκα περίπου 50 ετών - βρισκόταν εκτός αυτού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτιμά ότι η γυναίκα είχε ανάψει ένα κερί για να βλέπει και φεύγοντας από το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο οικοδομής επί της οδού Μυριοφύτου, το άφησε αναμμένο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η φωτιά που πήρε διαστάσεις.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματά τους που κατάφεραν να τη σβήσουν. Ο απολογισμός κάνει λόγο για ζημιές σε έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η γυναίκα ζει το τελευταίο διάστημα μόνη της. Κατά τους ίδιους, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ τρέφεται από συσσίτια της εκκλησίας.

Η 50χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τον θάνατο της 13χρονης μαθήτριας στην περιοχή Ξηροκρίνη, την ώρα που τα τραγικά περιστατικά από σπίτια που έχουν μείνει στο σκοτάδι διαδέχονται το ένα το άλλο...

http://www.newsit.gr/