Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΦ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΦ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ο Σύνδεσμός μας εύχεται καλές γιορτές,υγεία,ευτυχία σε όλη την Ενωσίτικη οικογένεια. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η κοινή μας αγάπη στην ΑΕΚ,μας ενώνει και μας δίνει δύναμη για την
συνέχεια. Όλοι να έχουν καλή δύναμη για τις δυσκολίες της καθημερινότητας.
Αρχίζουμε να χαμογελάμε!!! Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολλές αναποδιές που ακολούθησαν την πτώση της ομάδας και την αναγκαστική αλλαγή γραφείων (για λόγους του ιδιοκτήτη), βρήκαμε τον χώρο όπως τον θέλαμε, που θα μας φιλοξενήσει για τα επόμενα χρόνια. Όλα πλέον μπαίνουν σε μια τάξη.  Οι δυσκολίες ήταν και είναι πολλές μέσα σε αυτη την κριση.
Ολος ο προγραμματισμος μας γυρισε αναποδα. Αναγκαστικα πολλα εξοδα και τα εσοδα πολυ λιγα.Στα καινουρια μας γραφεια ειμαστε ετοιμοι στα περισσοτερα αλλα εχουμε να κανουμε αρκετα ακομη.Μπαινουμε σε ρυθμους σιγα σιγα και καλουμε τα μελη μας να περασουν να γνωρισουν τον χωρο μας και να στηριξουν την προσπαθεια μας.
Συνεχιζουμε να διαθετουμε το πανεμορφο ημερολογιο μας με πλουσιο φωτογραφικο υλικο που πραγματικα εχει ενθουσιασει.
Οσοι θελουν το ημερολογιο (7+ταχ.εξοδα) η την ατζεντα μας (4)μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας στα τηλεφωνα 2351037727 και 6937163105.
Ευχαριστουμε ολους οσους το εχουν παρει απο ολη την Ελλαδα και το εξωτερικο για την στηριξη και τα καλα τους λογια.Καθε χρονο βαζουμε πολυ αγαπη και μερακι για την δημιουργια του ημερολογιου.  Κατι που οπως μας λενε το κανει συλλεκτικο.
Μας εξοργιζουν οσο τιποτα τα κομματικα τερτιπια και σκοπιμοτητες απο οπου και αν προερχονται που εχουν στοχο να πληξουν την ομαδα μας και τα ονειρα μας τα οποια εκφραζει ο Δημ.Μελισσανιδης με την δημιουργια του γηπεδου μας και μιας αχτυπητης αγωνιστικα ομαδας. Ποσο μαλλον οταν ειχαν χασει και χανουν την φωνη τους για αλλη ομαδα και ιδιοκτητες τους που εχουν κανει τοσες ''ομορφιες''.
Διοργανωνουμε εκδρομη την αλλη Κυριακη για τον αγώνα κυπέλλου στο Καυτατζογλειο και οι συμμετοχές είναι ήδη πολλές!!!

ΥΓ. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους χορηγούς του ημερολογίου μας.