Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μοίρασαν δώρα οι παίκτες του Αιγινιακού

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ Αιγινιακό
Σε εκδήλωση του Δήμου Πύδνας -Κολινδρού που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, όπου λαμβάνουν χώρα όλες οι εκδηλώσεις στην έδρα του Δήμου, ήταν καλεσμένη η ομάδα της Π.Α.Ε. Αιγινιακός, η οποία παραβρέθηκε σύσσωμη με διοίκηση, προπονητικό τιμ και  παίκτες. Αφού πρώτα
οι οικοδεσπότες κέρασαν με διάφορα εδέσματα την ομάδα, στη συνέχεια οι παίκτες του Αιγινιακού, έγιναν αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων από μικρούς φίλους με τους οποίους φωτογραφήθηκαν, ενώ αμέσως μετά μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά παρουσία του Αγίου Βασίλη.
Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Βαγγέλης Πολύζος, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους και βγήκε αναμνηστική φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές.
Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου, κ.Ξανθούλα Βασιλειάδου,  έκανε τις καθιερωμένες ευχές αφού ευχαρίστησε την ομάδα του Αιγινιακού για την παρουσία της, της ευχήθηκε πάντα επιτυχίες τονίζοντας, ότι η πορεία της κάνει περήφανους όλους του Αιγινιώτες, ενώ έδωσε και στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ.Καρανικόλα Γιώργο ένα δώρο στο πνεύμα των ημερών.
Από τη πλευρά του ο κ.Καρανικόλας ευχαρίστησε την αντιδήμαρχο για την πρόσκληση,  αναφέροντας ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές παραβρέθηκαν με πολύ μεγάλη διάθεση και  αντάλλαξε ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
 Έπειτα, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών μοίρασε δώρα στα παιδάκια, τα οποία φωτογραφηθήκαν με τα ινδάλματα τους και έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένα .