Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο ομάδας υποστήριξης Αρτέμη Σώρρα και ΕΙ - ΕΝD Πιερίας (Κατερίνης)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  ομάδα υποστήριξης Αρτέμη Σώρρα και ΕΙ - ΕΝD Πιερίας (Κατερίνης)
 Ο Εθελοντισμός και η συλλογική προσπάθεια απέδωσαν τους καρπούς τους. Η ομάδα στήριξης Αρτέμη Σώρρα και ΕΙ- END της Πιερίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παρακάτω επειδή χωρίς την συμβολή τους δεν θα γινόταν η εκδήλωση για την ενημέρωση των
πολιτών της Πιερίας της Ελλάδας της Κύπρου και όλου του Κόσμου.
01.  Κατ΄αρχή τεράστια ήταν η προσφορά του Δημάρχου Κατερίνης κ. Χιονίδη Σάββα και τον ευχαριστούμε που μας παραχώρησε τις δύο Αίθουσες του Πνευματικού Κέντρου Εκάβη στην Κατερίνη για να ενημερωθούν τα 1.200 άτομα που προσήλθαν ώστε να τους παρουσιάσουμε το μεγάλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας και υποδομών του οργανισμού EI-END και του Αρτέμη Σώρρα προς τους Δήμους όλης της χώρας και φυσικά το Δήμο Κατερίνης.
Επίσης παρουσιάστηκε και αναπτύχτηκε η δωρεάν χρηματοδότηση του Δήμου για να εξοφληθούν τα χρέη του Δήμου, και η εξόφληση και των κόκκινων δανείων των Δημοτών εντελώς δωρεάν διαμέσου του Δήμου.  
Καθώς και η κατασκευή όλων των έργων υποδομής του δήμου και η χρηματοδότηση όλων τον επιχειρηματικών δανείων και αναχρηματοδότηση τον επιχειρήσεων.
02.  ΄Αοκνες ήταν και οι προσπάθειες της κ. Πιπίτσας Μακρίδου για την επίτευξη της παραχώρησης του συνεδριακού κέντρου.
03.   Επίσης ευχαριστούμε την εφημερίδα Επτά πολιτεία και τις εκδόσεις εκτυπώσεις ΑΕ του κ. Κων/νου Παπακώστα ο οποίος με τις γενναιόδωρες προσφορές του, πέτυχε την ολοκληρωτική ενημέρωση των πολιτών της Πιερίας επί του Θέματος των προσφορών του Αρτέμη Σώρρα.
04.   Ευχαριστούμε τον Ραδιοφωνικό σταθμό «Ενημέρωση» του κ. Ηλία Χρυσικού και τον Δημοσιογράφο κ. Ιωάννη Διαμαντίδη για την προετοιμασία των πολιτών στην υπόθεση της ύπαρξης του ποσού που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας επ΄ ονόματι της Ελληνικής Δημοκρατίας και της χρηματοδοτικής πρότασης στους Δήμους της χώρας.
05.   Τον ιδιοκτήτη του Δίον TV κ. Πλάτωνα Τασχουνίδη και τον Δημοσιογράφο κ. Ευγένιο Παπαδόπουλο, για την προβολή της προσπάθειας ενημέρωσης των πολιτών της Πιερίας με τρείς ζωντανές συνεντεύξεις καυτές με τον και για τον Αρτέμη Σώρρα και την κ. Ξανθή Ρουσινοπούλου στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε.  Αν αυτά που εκτέθηκαν παραπάνω δεν είναι διορατικότητα αυτών των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι !
06.   Το δραστήριο μέλος της Ομάδας κ. Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη ο οποίος με προσωπική εργασία και συνεισφορές χρηματικές ενίσχυσε την ομάδα και την κίνηση για την υπέρβαση εμποδίων.
07.   Τον κ. Νικόλαο Αμάραντο για την ζωντανή σύνδεση και μετάδοση της εκδήλωσης στο Artfmradio της Κύπρου.
08.   Toν κ. Δημήτρη Κριστέα ο οποίος κατέγραψε εικονοληπτικά ολόκληρη την εκδήλωση.
09.   Τους Ομιλητές κκ, Χρήστο Τσάπο, Χρήστο Μπαλαντίνα , Γιάννη Καλογερόπουλο, Στέφανο Βασιλείου  οι οποίοι χωρίς να λογαριάζουν κόπους και δαπάνες, διατρέχουν ολόκληρη την επικράτεια ενημερώνοντας τους πολίτες της χώρας.
10.   Την δημοσιογράφο κ. Άννα Δαβίτη που με το ταμπεραμέντο της ξεσήκωσε τον κόσμο.
11.   Τέλος ευχαριστούμε ολόκληρη την ομάδα υποστήριξης Πιερίας διότι ο καθένας, πολλές φορές και υπεράνω των δυνατοτήτων του συνέβαλε στην επιτυχία της συγκέντρωσης παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.  Και ευχαριστούμε όλους τους συνέλληνες που παρευρέθησαν και απέδειξαν ζωντανά με την παρουσία τους τη συνένωση του Ελληνισμού και των Ελλήνων χωρίς κόμματα – χρώματα – δόγματα.
 Πιστεύουμε ότι υπήρξε κάποια καλή αρχή στην προσπάθεια ενημέρωσης των κατοίκων της Πιερίας και έτσι ρίχτηκε ο σπόρος της Συνένωσης των Ελλήνων προς όλους τους Συνέλληνες μας.

Από την ομάδα υποστήριξης Αρτέμη Σώρρα και ΕΙ - ΕΝD Πιερίας (Κατερίνης)