Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ με 1-5 !!! Παραίτηση Θεοδοσιάδη...

Πιερικός-Αιγινιακός 1-5: Διέλυσε τον Πιερικό του οποίου η κατρακύλα συνεχίζεται

Ο Αιγινιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του νομού Πιερίας. Η ομάδα από το Αιγίνιο υποχρέωσε τον Πιερικό σε μια από τις πιο βαριές εντός έδρας ήττες της ιστορίας του, καθώς επιβλήθηκε με 5-1

Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Παπαδόπουλο. Στο 24' μάλιστα απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Φαμπίνιο και κάπου εκεί θα έλεγε κανείς πως το ματς θα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Οι φιλοξενούμενοι όμως αν και με 10 παίκτες έφτασαν στον διασυρμό του Πιερικού.
Την αρχή του μεγάλου θριάμβου έκανε ο Γκέσιος στο 45'. Ο ίδιος παίκτης στο 64' κέρδισε πέναλτι το οποίο ευστόχησε ο Γιαζιτζόγλου ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Κουτσοσπύρο (71', 79') και τον Κιβρακίδη (77'). Στο 89' ο Αιγινιακός έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή Κιβρακίδη με κίτρινη κάρτα.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Καραγκούνης, Νίκου, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Μανίκας (75' Μιχαηλίδης), Μπρίτο, Ιτσιος (67' Ελευθεριάδης), Παπαδόπουλος (61' Τσιρλίδης), Καρτσαμπάς.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Κιβρακίδης, Σαμαράς, Γιζιτζόγλου, Λιόλιος, Χατζής, Πέντα (80' Δήμου), Φαμπίνιο, Μιτρόφ (39' Καρακατσάνης), Δεμηρτζόγλου (67' Κουτσοσπύρος), Γκέσιος.
pieriasport.blogspot.gr

Παραίτηση Νίκου Θεοδοσιάδη



pieriasport