Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Από το 2009 έως σήμερα, η βουλή κλήθηκε από την δικαιοσύνη να εξετάσει 136 ποινικές δικογραφίες …

Σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, από το 2009 έως σήμερα, έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή 136 δικογραφίες με βάση το άρθρο 86 του Συντάγματος και το Ν. 3126/2003 «Ποινική ευθύνη Υπουργών». Και όλα αυτά, παρότι η βουλή δεν
αποτελεί δικαστική αλλά νομοθετική εξουσία και από το 2010 εκκρεμεί σχετική μήνυση για έσχατη προδοσία λόγω θέσπισης της ατιμωρησίας των μελών των κυβερνήσεων  όλων των εποχών καθώς και των συνεργατών τους. 
Είπαμε όμως: ΕΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ….
Δείτε εδώ πόσες άλλες μηνύσεις και δημόσιες καταγγελίες για έσχατη προδοσία εντοπίσαμε και στις ενότητες Μηνύσεις και Αναφορές όλες τις καταγγελίες που αφορούν κακουργήματα τα οποία η δικαιοσύνη αυτεπαγγέλτως έπρεπε να εξετάσει αλλά δεν το έκανε ούτε κατόπιν σχετικού αιτήματος. 
Δείτε και  ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ 136 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ που κανείς δεν ξέρει τι αφορούν … Αν έχετε υπομονή, διασταυρώστε τα στοιχεία αυτά με εκείνα που συγκεντρώθηκαν στο παρόν ιστολόγιο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.  

Ο πίνακας και η είδηση από news247.gr