Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. ΕΦΤΑΣΑΝ 50 ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 320

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝOMOY ΠΙΕΡΙΑΣ
Κατερίνη 18  Ιανουαρίου 2014
  Αριθμ. Πρωτ.:300/2/4
ΠΡΟΣ: Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
Κοιν.   1)  Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
 2)  Γ.Α.Δ.Π.Κ.Μ.
3)  Π . Ο . ΑΣ . Υ .
4)   κ.κ. Βουλευτές Ν. Πιερίας
        Κύριε Αρχηγέ

 Εν’ όψη της κατάρτισης του πίνακα για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., παρακαλούμε όπως, λαμβάνοντας υπ’ όψιν σας τα πολλαπλά  προβλήματα τα οποία  αντιμετωπίζει η Αστυνομική Δ/νση Πιερίας, όπου ο αριθμός των κενών οργανικών θέσεων φτάνει τους πενήντα (50) αστυνομικούς, συνεκτιμώντας τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην περιοχή μας, εξ’ αιτίας  της κομβικής θέσης και της ιδιομορφίας  του νομού, τα οποία πιστεύουμε ότι σας είναι ήδη γνωστά,  ενισχύσετε τις υπηρεσίες της  Α.Δ. Πιερίας , προβαίνοντας στην κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, γεγονός το  οποίο  θα συμβάλει τα μέγιστα στην  καλύτερη  αστυνόμευση της περιοχής και εμπέδωσης του αισθήματος  ασφάλειας των πολιτών .
  Σημειωτέων  ότι κατά τα προηγούμενα έτη, στις Τακτικές Μεταθέσεις οι κενές οργανικές θέσεις που καλύφθηκαν είναι από μηδέν (0)  έως μία (1)στερώντας από κάθε νέο Αστυνομικό την ελπίδα να υπηρετήσει στον τόπο συμφερόντων του.
 Για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Α. Δ. Πιερίας  φρονούμε  ότι  πρέπει  να ενισχυθούμε μεδέκα πέντε (15) τουλάχιστον Αστυνομικούς, προκειμένου να μπορούμε στοιχειωδώς να διασφαλίζουμε την δημόσια τάξη και ασφάλεια στον Νομό μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο                                                                         Ο
       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       ΦΩΤΗΣ Δημήτριος                                         ΠΑΛΑΣΚΑΣ Μιχαήλ