Ακόμα έναν παίκτη «έκλεισε» ο Αιγινιακός, σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr. Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, Καρλάο, που απασχόλησε και το καλοκαίρι τους κυανόλευκους και πριν μια διετία ξεχώρισε στη Football League με τα χρώματα της Αναγέννησης Επανομής. Ο Κάρλος Αουγκούστο Μπορέτ Ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ακόμα έπαιξε σε Ιπατίνγκα, Ατλέτικο Παραναένσε και Φιγκεϊρένσε στην πατρίδα του. Ο Βραζιλιάνος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Γιώργου Καρανικόλα και μπαίνει στο αεροπλάνο από την πατρίδα του, ώστε να βρίσκεται την Κυριακή το μεσημέρι στην Ελλάδα. Ο Καρλάο αυξάνει το συναγωνισμό στα μετόπισθεν, πλάι στους Σαμαρά, Λιόλιο, Δήμου και Γιαντσέλη.

Ακόμα δυο στο ρόστερ
Επίσης, αίσιο τέλος είχαν οριστικά οι περιπτώσεις του 24χρονου Ελβετού μέσου Νταμιάν Μπελόν, που έρχεται δανεικός ως το καλοκαίρι και με οψιόν αγοράς από τον Παναιτωλικό (ακόμα πέρασε από τη Βέροια), αλλά και του γηγενή δεξιού μπακ, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που έρχεται με υποσχετική έξι μηνών από τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον νεαρό μεσοαμυντικό ήθελε και η γερμανική Καϊζερσλάουτερν.

Στον Ατρόμητο ο Κιβρακίδης
Την ίδια στιγμή, υπήρξε οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα της Πιερίας και τον Ατρόμητο, για την πώληση του Κυριάκου Κιβρακίδη (οικονομικά τα ανταλλάγματα), επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό δημοσίευμα του dokari.gr. Ο νεαρός δεξιός μπακ, που αποβλήθηκε στο Κύπελλο με τον Πανιώνιο, δεν θα ξαναπαίξει στην ομάδα του Αιγινίου και την επόμενη εβδομάδα ενσωματώνεται στους Περιστεριώτες. Τέλος, χαμόγελα σκόρπισε το ντεμπούτο του νεαρού Παναγιώτη Κυνηγόπουλου με τον Πανιώνιο, ενώ μετά τον αποκλεισμό επιχειρείται στροφή στο πρωτάθλημα και το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Βατανιακό.