Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Μήτρογλου… έρχεται ο Βαλντές

Το πρωί της Τετάρτης (29/1) αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ και ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία… ανάσα από τον Νέλσον Βαλντές.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα των «ερυθρόλευκων», καθώς μετά την
αποχώρηση του Βλαντιμίρ Βάις για την Λεκβίγια του Κατάρ, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας. Φυσικά και ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Μήτρογλου.
Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού έχει καταφέρει με τα… κατορθώματά του στο πρώτο… μισό της φετινής αγωνιστικής σεζόν να προσελκύσει όλα τα… βλέμματα πάνω του και το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού ήταν μεγάλο. Όμως, η Φούλαμ ήταν αυτοί που έδειξε μεγαλύτερη θέληση για τον απόκτησή και όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Νησί» για λογαριασμό των «κότατζερς».
Οι Άγγλοι προ ημερών κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την μεταγραφή του «πιστολέρο», η οποία έφτανε τα 11 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός την απέρριψε. Οι «νησιώτες» επέστρεψαν την Τρίτη (28/1) με νέα κρούση, η οποία ξεπερνούσε τα 14 εκατομμύρια και άμεσα διέρρευσαν πληροφορίες πως υπάρχει συμφωνία με τον Κώστα Μήτρογλου.
Λίγες ώρες αργότερα, οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν πως οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί και θα συνεχιστούν την Τετάρτη (29/1) εφόσον οι Λονδρέζοι επιστρέψουν με πρόταση παραπάνω από 15 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το συγκεκριμένο ζήτημα θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (29/1), μια και η Φούλαμ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου και όπως όλα δείχνουν θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, με τον διεθνή άσο να… μετακομίζει στο Λονδίνο για λογαριασμό των «κότατζερς».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

http://www.onsports.gr