Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ: Ένας χρόνος μετά από εκείνη την ημέρα στα διόδια Αιγινίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Αναστάσιο Αλχαζίδη
Εχθές συμπλήρωσε ένας χρόνος από εκείνην την ημέρα που τα ΜΑΤ με εντολή "άνωθεν" επιτέθηκαν με χημικά και δακρυγόνα εναντίον απλών κατοίκων που διαδήλωναν ειρηνικά για την
μη λειτουργία του σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο Πιερίας .

Καλό είναι να δούμε και να ξαναδούμε το βίντεο από πέρυσι για να θυμηθούν μερικοί μερικοί από τους τοπικούς άρχοντες τι λέγανε και τι κάνανε τότε και πού είναι τώρα .

Επίσης καλά θα κάνουν και κάποια μέλη επιτροπών ευτυχώς "όχι όλα" να μας πουν που είναι κριμένοι εδώ και 6 και πλέων μήνες ;

Θα ήθελα πραγματικά σε όλους αυτούς και στους παρατρεχάμενους τους τώρα που μυρίζουν εκλογές και  θα έρθουν να σας σας ζητήσουν την ψήφο σας εν όψι των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών να τους δώσετε την απάντηση που τους αξίζει .

Και επειδή δεν μου αρέσει να εξαιρώ και τον εαυτό μου από τις ευθύνες και την απουσία μου από ένα σημείο και μετά εγώ τις αναλαμβάνω μακάρι να κάνουν το ίδιο όλοι αυτοί .


Υ.Γ  Αυτό το βίντεο το αφιερώνω με πολύ σεβασμό σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακόμα και σήμερα κάθε μέρα ανελλιπώς δίνουν ακούραστα το παρών εκεί στις παράγκες των διοδίων ! ! !


ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

http://youtu.be/2T2b3lSMIuk