Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΧΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Basil Val Bank Wars
Στήριξη στη διευθύνουσα σύμβουλο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου, το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στο πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου για την υπόθεση με τα δάνεια του ΤΤ, παράσχει ο
υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Ερωτηθείς μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό αν υπάρχει θέμα με την κ. Σακελλαρίου, ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Εγώ έχω πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη Δικαιοσύνη, αλλά έχω επίσης και πλήρη εμπιστοσύνη στην κ. Σακελλαρίου, στο ήθος της, στην επαγγελματική της κατάρτιση και κυρίως στη δουλειά που κάνει μέχρι τώρα».

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΧΣ
Η κα Α. Σακελλαρίου διατέλεσε στέλεχος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και μέλος της επιτροπής χρηματοδοτήσεων κατά το έτος 2012.
Η επιτροπή αυτή χειρίστηκε την αναδιάρθρωση δύο δανείων του ομίλου DEMCO τα οποία είχαν χορηγηθεί προγενέστερα, και αποτελούν αντικείμενο της ποινικής διαδικασίας που εξελίσσεται. Ο έλεγχος επεκτάθηκε και στις μετέπειτα αναδιαρθρώσεις, που εγκρίθηκαν από τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε η κα Σακελλαρίου. Οι επιτροπές προέβησαν σε αυτές τις αναδιαρθρώσεις, κατά τη συνήθη τραπεζική πρακτική.
Η έρευνα των ενεργειών των επιτροπών και των μελών τους προφανώς συνεχίζεται και εν τέλει θα κριθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη.
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η κα Σακελλαρίου συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την εξασφάλιση της σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:
Τι θα κάνει η Αναστασία Σακελλαρίου; – Θέμα απομάκρυνσης θέτουν ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ
Είναι γνωστό ότι η CEO του ΤΧΣ Αναστασία Σακελλαρίου, έχοντας διατελέσει σύμβουλος διοίκησης στο Τ.Τ στην “επίμαχη” περίοδο με τις δανειοδοτήσεις επιχειρηματιών που περιγράφει το εισαγγελικό πόρισμα, έστω και αν δεν ευθύνεται, καθώς μια σύμβουλος διοίκησης δεν εγκρίνει δάνεια, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των προσώπων που “εμπλέκονται” στην υπόθεση αυτή.
Με αυτό το δεδομένο, τόσο η κυβέρνηση, όσο και η ίδια, προβληματίζονται σοβαρά, κατά πόσον μπορεί να παραμείνει στο πόστο της στο ΤΧΣ, έχοντας αυτή τη δικαστική εκκρεμότητα.
Προ ολίγου πάντως, στην εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ Δ.Καρύδης και των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς, ζήτησαν την απομάκρυνσή της.