Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Κροτίδες, διακοπή, εκκένωση και νίκη ΠΑΟΚ

Σε ένα ντέρμπι που επισκιάστηκε από επεισόδια, διακοπή και εκκένωση του γηπέδου ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη με 56-49 στο «Παλατάκι»
Το ντέρμπι ξεκίνησε Σάββατο και ολοκληρώθηκε …Κυριακή, χάρη στην ηλιθιότητα μερίδας
οπαδών των γηπεδούχων. 
 
Έπρεπε να υπάρξει διακοπή και εκκένωση του γηπέδου για να επικρατήσει τελικά ο ΠΑΟΚ του Άρη με 56-49 στο «Παλατάκι», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League. 
 
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε σε μεγάλο βαθμό στο «Δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος επέβαλε το ρυθμό του, ευρισκόμενος μόνιμα μπροστά στο σκορ. 
 
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το συγκρότημα του Μίλαν Μίνιτς αντεπιτέθηκε, μείωσε το σκορ φτάνοντας τρεις φορές μία ανάσα από το να πάρει το προβάδισμα. 
 
Περίπου στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου, με το σκορ στο 47-43, υπήρξε ρίψη κροτίδας στο γήπεδο, δίπλα στον πάγκο των φιλοξενούμενων, με τους διαιτητές να παίρνουν την απόφαση για διακοπή του ντέρμπι, ζητώντας εκκένωση των κερκίδων. 
 
Με τη βοήθεια της διοίκησης των γηπεδούχων και των αστυνομικών δυνάμεων μετά από περίπου 30 λεπτά είχαμε επανέναρξη του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να αποδεικνύεται πιο «ζεστός» και ψύχραιμος, παίρνοντας τελικά το ροζ φύλλο αγώνα. 
 
Τα δεκάλεπτα: 20-11, 34-25, 43-41, 56-49
 
ΠΑΟΚ (Σ. Μαρκόπουλος): Πέιν 9, Κούπερ 9, Χαραλαμπίδης 1, Τσόχλας 9, Βουτσίτσεβιτς, Τσαϊρέλης 13, Δέδας 3, Μαργαρίτης 4, Καλλές, Μπόγρης 5, Κασελάκης 3, Λιάπης
 
Άρης (Μ. Μίνιτς): Μποχωρίδης 1, Χαντ, Πελεκάνος 3, Γκίκας 3, Τσακαλέρης 4, Ασημακόπουλος 11, Χαρίσης 2, Βεζένκοφ 5, Μούρτος 13, Αθηναίου 6

http://www.voria.gr