Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Δάκρυα και γέλια προκαλεί το πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα  του  πρωθυπουργού. Νομίζοντας ότι απευθύνεται σε κατοίκους της "Μπανανίας χαρακτηρίζει απλώς "δυσκολότερα" τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τους φόνους και τις ασθένειες από μαγκάλια, πυρκαγιές, την αιθαλομίχλη και το
άθλιο σύστημα υγείας, την μετανάστευση των νέων μας, την πείνα, την ανεργία, τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, τους δυσβάστακτους φόρους... Λέει ότι αυτά πέρασαν χωρίς να τεκμηριώνει την άποψή του, ενώ γνωρίζει ότι η δυστυχία των Ελλήνων θα συνεχιστεί με την πολιτική που ακολουθεί. Μιλάει για ¨πρωτογενές πλεόνασμα" την στιγμή που το κράτος οφείλει τεράστια ποσά σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που παλεύουν για την επιβίωσή τους. Φαντασιώνεται "ανάκαμψη" χωρίς να παρουσιάσει ούτε ένα παράδειγμα και γνωρίζοντας ότι συνεχίζουν να κλείνουν καθημερινά μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις με τις γνωστές σε όλους μας συνέπειες. Όμως τι να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό που μιλάει για κατάργηση της "οικογενειοκρατίας", όταν τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησής του είναι γόνοι μεγάλων τζακιών που καταδυναστεύουν την χώρα για πολλές δεκαετίες; Γόνοι που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους και επιπλέον διακρίνονται για την ανικανότητά τους.
Δικαιολογώ τον δύσμοιρο κ
.
 Σαμαρά. Έρχονται διπλές και ίσως τριπλές εκλογές και γνωρίζει πολύ καλά την τύχη του. Μετά την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί ο καταποντισμός της ΝΔ. Ο λαός δεν αντέχει άλλο την εξαπάτηση. Θα δώσει την απάντησή του στηρίζοντας νέα υγιή πατριωτικά κόμματα όπως ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

                                                                                                                  
Δημήτρης Βαλασίδης

Υπεύθυνος Οργάνωσης Π.Ε Θεσσαλονίκης
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.