Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Κατερίνη: Τα αποτελέσματα της συνάντησης των «Αποφασισμένων και Αφυπνισμένων Πολιτών»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... madatoforos
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε απόψε στις 19.00 στο Προσκλητήριο- Κάλεσμα για μια συνάντηση Πολιτών όπου θα μπορούσαν να εκφέρουν και να ανταλλάξουν γνώμες και να
προτείνουν δράσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι κάτι πρωτάκουστο για τα δεδομένα ειδικά της Κατερίνης να μαζευτεί τόσος κόσμος σε μια συνάντηση η οποία δεν διαφημίστηκε καθόλου,δεν είχε θεματολογία στο προσκλητήριο και ειδικά δεν είχε οικοδεσπότες.
Την συγκέντρωση άνοιξε ο Ευγένιος Παπαδόπουλος συγγραφέας και δημοσιογράφος και έκλεισε πάλι ο ίδιος μετά από σχεδόν δυόμιση ώρες με την ανανέωση του ραντεβού των Πολιτών και για άλλες συνεδριάσεις.
Ενδιάμεσα αφού ανέλαβε ένα προεδρείο να συντονίσει την συζήτηση ακούστηκαν πολλές γνώμες,προτάσεις,προβλήματα της καθημερινότητας και προτάθηκαν λύσεις από τους Πολίτες της πόλης.
Ακούστηκαν λύσεις φιλοσοφικού χαρακτήρα,λύσεις πολιτικές,και λύσεις άμεσων δράσεων χωρίς πολλά «όμορφα λόγια».
sinantisi katerini2 Κατερίνη: Τα αποτελέσματα της συνάντησης των «Αποφασισμένων και Αφυπνισμένων Πολιτών»
Βέβαια θα προτιμούσαμε οι πολιτευτές του τόπου μας πού παρευρέθηκαν στην συνάντηση να έπαιρναν και τον λόγο προτείνοντας και αυτή με την σειρά τους λύσεις στα προβλήματα του λαού και όχι οι μισοί και παραπάνω από αυτούς να φύγουν στην μέση της εκδήλωσης.
Δυστυχώς για ορισμένους πολιτευτές της Πόλης και υποψήφιους σε λίγους μήνες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ,η συνάντηση δεν αποδείχτηκε μια «γυάλα με ψαράκια» υποψήφιους ψηφοφόρους τους.
Εμείς θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια, και προσωπικά και μέσω διαδικτύου ενημερώνοντας τους Πολίτες για τις περαιτέρω δράσεις της Ομάδας.
Ευχή μας είναι αυτό που πάει να γεννηθεί στην Κατερίνη να μην αποβιώσει στην γέννα,να μην αφήσει «κυνηγούς ψήφων» να την χαλάσουν και να περάσει γρήγορα σε δράσεις οι οποίες δίνουν πραγματικά αποτελέσματα..
Γιατί τα «όμορφα λόγια» ο Λαός που πεινάει τα ακούει χρόνια, δεκαετίες τώρα,και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και τα έχουμε καθημερινά μπροστά μας.

http://www.madatoforos.com/