Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Νικ Γκρίφιν: Η Χρυσή Αυγή θα κερδίσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ο Βρετανός εθνικιστής ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν μίλησε χθες στην συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία έγινε η παρουσίαση της προσφυγής της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο φιλέλληνας κ. Γκρίφιν, ο οποίος στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου σημείωσε αρχικά ότι η ελληνική κυβέρνηση και η πολιτική ελίτ οφείλει να είναι εγγυητής μιας πραγματικής Δημοκρατίας, με βάση την ελευθερία και την ίση μεταχείριση των πολιτών. Επί του παρόντος η ελληνική πολιτεία και το δικαστικό σύστημα, η ελληνική αστυνομία και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ είναι ένοχοι για αυτήν την κατάφωρη επίθεση κατά των θεμελίων της Δημοκρατίας. Όλοι αυτοί κλείνουν τα μάτια σε αυτήν την τεράστια αδικία που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα.

Στην συνέχεια τόνισε πως ελευθερία του λόγου δεν σημαίνει να επαναλαμβάνεις την κοινοτυπία, στην οποία όλοι συμφωνούν, αλλά να δίνεις σε κάποιον το δικαίωμα να διαφωνεί με αυτούς που συνεργάζονται τα ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή και τα άλλα ριζοσπαστικά εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης αποτελούν μια ηθική πρόκληση για τις Αρχές. Η ύπαρξη μιας πλουραλιστικής δημοκρατίας επιβάλλει την ανοχή ενός κόμματος, ακόμα κι αν οι απόψεις αυτού του κόμματος είναι για κάποιους ακραίες. Όταν αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία ακολουθούν τον δρόμο της καταπίεσης μετά φωνάζουν για ισότητα και δικαιώματα, δεν έχουν καμία σημασία και αξία. Όταν ένα κράτος φιμώνει την φωνή της αντιπολίτευσης, τότε χάνει την νομιμότητά του και έχει ηθικά πτωχεύσει.

Η άρχουσα ελίτ δεν θα αποκαταστήσει μόνη της το κράτους Δικαίου. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να κάνει τον Αγώνα για ελευθερία και Δημοκρατία όχι μόνο για τα μέλη της, αλλά για όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους απόψεις, γιατί η ελευθερία είναι αδιαίρετη. Η Χρυσή Αυγή έχει ήδη κερδίσει μια ηθική νίκη και αυτό φαίνεται στις δημοσκοπήσειςΤώρα θα κερδίσει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το μήνυμα που θέλει να στείλει προς την κυβέρνηση, τους συμμάχους και τους συνεργάτες τους και την άρχουσα τάξη είναι σαφές: Έχετε ενεργήσει παράνομα, συνεχίζετε την παρανομία και αν αυτή η υπόθεση καταλήξει στο Στρασβούργο, τότε εσείς θα χάσετε. Κάντε πίσω, τώρα που έχετε την ευκαιρία. Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια έτσι ώστε να βοηθήσετε και αν απαλύνετε τον πόνο των απλών Ελλήνων που έχουν εξαθλιωθεί από τις δικές σας πολιτικές!

Ζήτω η Ελευθερία, Νίκη στην Χρυσή Αυγή! Εξ ονόματος της πραγματικής εθνικιστικής αντιπολίτευσης σε όλη την Ευρώπη λέω στους φίλους και τους εχθρούς μου: ο χρόνος μας θα έρθει!

ΒΙΝΤΕΟ:



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com