Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Βραβεύτηκε ο δημοσιογράφος Λάγιος Απόστολος από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δ.Δ Σκοτίνας για την προσφορά του στην τουριστική προβολή του τόπου

Ο κ.Λάγιος τιμήθηκε στα πλαίσια του ετήσιου χορού που συνδιοργάνωσαν οι σύλλογοι,Πνευματική Κίνηση Σκοτίνας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύνδεσμος Εθελοντών Σκοτίνας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθελοντών Σκοτίνας κ. Γανωτής Κώστας στον λόγο του τόνισε ότι τιμάμε σήμερα τον δημοσιογράφο Λάγιο Απόστολο για το  έργο του και τη δράση του στην κοινωνική, πολιτική,τουριστική και πολιτιστική ζωή του τόπου και τον θεωρούμε πλέον μέλος του συλλόγου μας.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Λάγιος Απόστολος έχει στο ενεργητικό του δυο βραβεία.Το πρώτο από τον πρώην Δήμαρχο Μεθώνης κ.Αβραμίδη Κώστα για την προσφορά του στον Δήμο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Τ.Κ Σκοτίνας κ.Πλεξίδας Γιώργος,οι Αντιδήμαρχοι Δίον- Ολύμπου κ.Ζούρζουρα Σοφία, Νούλα Σοφία, Δημόπουλος Κώστας,Λάππας Νίκος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ.Ζαφείρης Δημήτρης.