Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νεαρός απειλεί να ανατιναχθεί στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης

 Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ στον Λευκό Πύργο μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων περαστικών

- Ο νεαρός απειλεί να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά, που όπως υποστηρίζει κρύβει στις τσέπες του.
- Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες από το σημείο
- Στο σημείο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας - Έβγαλε την κουκούλα που φορούσε ο νεαρός
ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πρωταγωνιστής της υπόθεσης βρίσκεται στην πόρτα του Λευκού Πύργου και απειλεί να ανατιναχτεί. Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υπάρχει μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση και οι αστυνομικοί, απομάκρυναν τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες από το σημείο.
Εικόνα από το σημείο με τον πρωατγωνιστή της υπόθεσης
Εικόνα από το σημείο με τον πρωατγωνιστή της υπόθεσης

Ο νεαρός πλησίασε την είσοδο του Λευκού Πύργου λίγο πριν τις 09.00 και άρχισε να φωνάζει πως θελει να ''καθαρίσει'' το όνομά του, χωρίς πάντως να έχει πει μέχρι στιγμής, σε ποια υπόθεση αναφέρεται. 

Πρόκειται για άντρα γύρω στα 30 που έχει το χέρι στην τσέπη και απειλεί να απασφαλίσει την χειροβομβίδα, που όπως υποστηρίζει έχει μέσα.
ΦΩΤΟ από το σημείο - thestival.gr
ΦΩΤΟ από το σημείο - thestival.gr

Αρχικά φορούσε κουκούλα, την οποία κάποια στιγμή έβγαλε. Στο σημείο έχει φτάσει ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας που προσπαθεί να τον μεταπείσει και να διαπιστώσει αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο NewsIt πως πρόκειται για άτομο ψυχικά διαταραγμένο.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο δείχνουν τον ειδικό διαπραγματευτή να έχει πλησιάσει το νεαρό και συνομιλεί μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ζήτησε δύο πακέτα τσιγάρα και η συζήτηση συνεχίζεται. Δείτε το βίντεο...

 


http://www.newsit.gr/