Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ)
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ) - ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ (ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΩΡΑ 15.30 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Κεραμιδίου, προκειμένου να γίνουν οι επιλογές ποδοσφαιριστών για την Γερμανία, από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης (Εθνικός Ν.Κεραμιδίου). Υπεύθυνος της .....διοργάνωσης ο KOSTAS MISTAKIDIS,  SCOUTING/GREECE της SPORT EXPERTE, με την παρουσία και την ευθύνη των επιλογών για την SPORT EXPERTE  τον κύριο OLIVER WOLKY (PRESIDENT FERMANY , SPILERFERMITTLER/PLAYERS AGENT) και τον  André Kübler.

Oliver Wölki, André Kübler

Oliver Wölki und André Kübler

Geschäftsführer und Spielervermittler (lizenziert von Deutschen Fußball-Bund e.V.), Berater
Telefon: +49 (0) 7131 797979-20Telefax+49 (0) 7131 797979-60
E-Mailo.woelki@sportexperte.com bzw.a.kuebler@sportexperte.com
Εκτός από τους προαναφερόμενους, ενδιαφέρον έδειξαν και άλλες Γερμανικές ομάδες που εξετάζουν το ενδεχόμενο να στείλουν και αυτές σκάουτερς για λογαριασμό τους.
(Χατζηδίμπας,Μυστακίδης,Κάκος, Τριγωνίδης και Δαλαμήτρας στο Φράιμπουργκ).
(από τα φετινά δοκιμαστικά του Οκτωβρίου 2013)
Δεύτερη φορά δοκιμαστικά μέσα στην ίδια χρονιά. Ήδη  έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετά παιδιά, και γίνεται η επιλογή από τον Κώστα Μυστακίδη.
Τα παιδιά αυτά θα είναι γεννηθέντες αποκλειστικά και μόνο το 1998 και 1999. 


Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ), με τις άρτιες εγκαταστάσεις της, την οργάνωσή της, την επιστημονική ποδοσφαιρική εκπαίδευση, έχει δώσει δείγματα γραφής και έχει προωθήσει αρκετά παιδιά σε μεγάλες ομάδες, μέσα από τα δοκιμαστικά με τους Γερμανούς σκάουτερ δίνει και επιπλέον δυνατότητες για έξοδο σε Ευρωπαϊκή καριέρα όσων έχουν την δυνατότητα και την ποδοσφαιρική ετοιμότητα.