Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Χορός και πολλές εκδρομές από τον Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983
Ο Σύνδεσμος μας προσκαλεί όλα τα μέλη και όλους τους φίλους του στον ετήσιο χορό που διοργανώνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο QUEEN'S LIVE MUSIC. Κοντά μας θα έχουμε για να τιμήσουμε τον Μιχάλη Παυλή.
Ένα παιδί που γνωρίζουμε από πιτσιρικά με την παρουσία του για προετοιμασία
με την ομάδα μικρών του Τόνι Σαβέβσκι στα μέρη μας, στο πανέμορφο Πλατύχωρη.
Μας είχε αφήσει άφωνους με μια γκολάρα που είχε πετύχει έξω από την περιοχή και όλοι ξέσπασαν σε επιφωνήματα θαυμασμού και χειροκροτήματα. Τον περιμένουμε να του δείξουμε και να του δώσουμε την αγάπη μας όπως και αυτός δίνει στην ομάδα.
Να τον χειροκροτήσουμε για την δύναμη ψυχής και καρδίας που έχει, γιατί τον θαυμάζουμε, γιατί έχει βάλει ΓΚΟΛ στην καρδιά μας.
Κοντά μας και η Φένια Παπαγεωργίου που μας είναι ιδιαίτερα αγαπητή για το ήθος της και την μεγάλη της προσφορά στην ομάδα βόλεϊ. Από τις αθλήτριες που οδήγησαν την γυναικεία ομάδα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και τίτλους.
Θα τιμηθεί επίσης και ο ''ΤΕΜΟΝ'' ο αγαπητός μας  Γιώργος Ζαχαριάδης αθλητής της ΑΕΚ σε μεγάλες αποστάσεις. Παντού με το φανελάκι της ΑΕΚ, με τον Δικέφαλο στο στήθος.
Ένας αληθινός φίλος αθλητής και εξαίρετος άνθρωπος. Θα έχουμε την τιμή να έχουμε κοντά μας για να τιμήσουμε τον Στάθη Παρουσιάδη παλαίμαχο τερματοφύλακα του Πιερικού. Ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό ταλέντο με προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τότε με την φανέλα του μεγάλου ΠΙΕΡΙΚΟΥ!!!, ένας αγαπητός φίλος μας τώρα.
Θα τιμηθούν και τα αδέρφια μας από το ''ΤΕΑΜ'' ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Γιώργος Σκοκλης, Ζήσης Βλασάκης και Γιάννης Δρακουλης. Μαζί μας βρέθηκαν σε κάθε άκρη της Ευρώπης δίπλα στην ομάδα. Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους επώνυμα μέλη της Ενωσίτικης οικογένειας. Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας, σε μια μοναδική βραδιά με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Συνεχίζεται η διάθεση των προσκλήσεων που όπως δείχνει θα εξαντληθούν όλες μέχρι και την τελευταία.
Την Κυριακή 23/3 η ομάδα έχει ρεπό και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια διαφορετική εκδρομή. Η μεγάλη παρέα του Συνδέσμου από τον Νομό μας και γειτονικούς πάει εκδρομή στην Λίμνη Πλαστήρα και Μετέωρα. Να περάσουμε μια ημέρα παρέα, να θυμηθούμε πολλά, να συζητήσουμε για την ΑΕΚΑΡΑ μας και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια για τα καλύτερα που έρχονται!!!με την γηπεδάρα μας και την ομαδάρα μας που θα σαρώνει τίτλους.
Τιμή συμμετοχής 20 €.
Του Αγίου Πνεύματος διοργανώνουμε τριήμερο στην Θάσο!!!

Και φυσικά μετά την τιμωρία της ομάδας εκδρομή στο ΟΑΚΑ να βρεθούμε δίπλα της για ένα ακόμη πάρτι!!!