Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ στην 36η Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ
Σοφία Μαυρίδου: «Στόχος μας είναι ο τόπος μας να αναδειχθεί μεταξύ των πιο ελκυστικών προορισμών και ο τουρισμός να αποτελέσει το όχημα της ανάπτυξης για την Πιερία, με την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων
τουριστών ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου»

Με σκοπό την προβολή της τουριστικής εικόνας της περιοχής συμμετέχει για άλλη μια φορά η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου.

Η 36η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού International fair of tourism (ITTFA) στο Βελιγράδι, ανοίγει τις πύλες της από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι της 2 Μαρτίου. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας εναρμονίζει την προβολή του τουριστικού προϊόντος της, με την ανάδειξη της Πιερίας, ως τον ιδανικό 12μηνο πολυθεματικό τουριστικό προορισμό, μέσα στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του εκθεσιακού χώρου του Ε.Ο.Τ..

Το πλούσιο τουριστικό υλικό, έντυπο και ηλεκτρονικό θα «ταξιδέψει» τους επισκέπτες της έκθεσης στον «παράδεισο» της Πιερίας, να εντυπωσιάσουν, να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες και ώστε να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των φορέων τουρισμού, για να αναδειχθεί η ιστορία, ο πολιτισμός, η γαστρονομία, οι φυσικές ομορφιές, οι τουριστικές υποδομές και τα εναλλακτικά είδη τουρισμού που μπορεί ο κάθε επισκέπτης να αναπτύξει στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η τουριστική αποστολή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ευελπιστεί να έχει εποικοδομητικές επαφές με τουριστικούς φορείς της Σερβίας και να έχει συμβάλει στην ανάδειξη των δυνατών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής με σκοπό την αύξηση της τουριστικής κίνησης. Άλλωστε, όπως, δηλώνει και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου «στόχος μας είναι ο τόπος μας να αναδειχθεί μεταξύ των πιο ελκυστικών προορισμών και ο τουρισμός να αποτελέσει το όχημα της ανάπτυξης για την Πιερία, με την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων τουριστών ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου».

Την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θα εκπροσωπήσει ο Μιλτιάδης Νικολάου, υπάλληλος της ΠΕ Πιερίας.