Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο.Κ Αιγινιακός-Γ.Α.Σ Κορινός: 63-67

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Για ακόμη μια φορά φέτος ο Αιγινιακός χάνει με αυτόν τον τρόπο. Απαιτούμε σεβασμό στην προσπάθεια που κάνουμε και δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλη τέτοια είδους διαιτησία. Δεν είναι δυνατόν η προσπάθεια μιας
ομάδας να εξαρτάται κάθε αγωνιστική από τα σφυρίγματα των διαιτητών. Δυστυχώς η υπομονή μας εξαντλήθηκε και παρακαλούμε τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
  
Για την 17η αγωνιστική του A΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.O.K Aιγινιακός ηττήθηκε στο Αιγίνιο από τον Γ.Α.Σ Κορινό με σκορ 63-67. Υπάρχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία κυρίως στα τελευταία λεπτά σε ανύπαρκτα φάουλ. 
Η αναμέτρηση είχε διακυμάνσεις στο σκορ και θα λέγαμε ότι ήταν μοιρασμένη. Στο 1ο ημίχρονο ο Αιγινιακός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του και να επιβάλλει ένα γρήγορο ρυθμό φέρνοντάς τον μπροστά στο σκορ με 38-31. Στο 2ο ημίχρονο ο Κορινός ισορρόπησε το παιχνίδι έχοντας καλές επιστροφές και κατάφερε σιγά-σιγά να μειώσει το σκορ. Τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ. Στα τελευταία δευτερόλεπτα η φιλοξενούμενοι ευστοχούσαν μόνο από την γραμμή των ελευθέρων βολών, καθώς εκτέλεσαν 7 συνεχόμενες και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 63-67.
   Μετά το τέλος του αγώνα το προπονητής του Α.Ο.Κ Αιγινιακός Ηλίας Λοτζιανιώτης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
 ''Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που είχε πολλούς έμπειρους παίκτες και ίσως από τους καλύτερους στην κατηγορία. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και το καταφέραμε για ένα ημίχρονο. Δυστυχώς οι πολλές ελλείψεις που έχουμε τον τελευταίο καιρό, δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε το ανάλογο rotation των παικτών, με αποτέλεσμα να υπάρχει κούραση και αυτό να φαίνεται κυρίως στην τελευταία περίοδο. Εμείς από την πλευρά μας παλεύουμε και θα παλεύουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει την φετινή χρονιά. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ως το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην προσπάθεια των παιδιών που για ένα ακόμη παιχνίδι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.''
   Την επόμενη αγωνιστική (15/2) η ομάδα μας, θα αντιμετωπίσει στο Πολύκαστρο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο Πολυκάστρου.

Διαιτητές: Χρυσάφης, Χατζημπαλίδης.
Δεκάλεπτα: 21-22, 38-31, 51-45, 63-67.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης): Μωυσίδης 24(3), Κατσιάνος 6(1), Τερζής 12(2), Στάμος, Σούρας 11, Αναστασιάδης 2, Μελίδης 8, Τοπαλίδης, Βουλτσίδης, Κισκινίδης, Τσικούρας.

Γ.Α.Σ Κορινός (Χρυσίδης): Κοτσίμπελης 9, Κουρκούτας 17(4), Ντινόπουλος 10(2), Βαφόπουλος 12, Γαλανός , Παπαμιχαήλ 17, Ευαγγελόπουλος 2.