Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δυναμική προεκλογική συγκέντρωση στο Κίτρος του υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού Δημήτρη Ζαφείρη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου και ενημέρωσης Δημήτρη Ζαφείρη
ΔΗΜΗΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ: «Μαζί, μπορούμε να ζωντανέψουμε ξανά την BΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ μας» 
Ο κ.Δημήτρης Ζαφείρης ξεκίνησε την ομιλία του σχολιάζοντας την σημερινή δημοτική αρχή λέγοντας κανένα έργο ουσίας δεν έγινε, παντού υπάρχει η ίδια εικόνα εγκατάλειψης: Στις γειτονιές, στις πλατείες, στους εμπορικούς δρόμους του Δήμου μας, στα σχολεία μας, στις παιδικές χαρές που παίζουν τα παιδιά μας» 
Στην συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες  «Κόντρα σ’ αυτό το ζοφερό κλίμα, εμείς σας καλούμε δίπλα μας για να φέρουμε την ελπίδα. Όχι με μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις, αλλά με σκληρή δουλειά. Μαζί, μπορούμε να παλέψουμε για το αύριο του Δήμου  μας. Μαζί, μπορούμε να ζωντανέψουμε ξανά την Βόρεια Πιερία. Τώρα είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Ήρθε ο καιρός να δοθεί, επιτέλους, μία λύση σε όλα τα σοβαρά προβλήματα που δυσκολεύουν επί δεκαετίες την καθημερινότητά μας. Επιτέλους, πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας ότι, ο χρόνος που χάνεται, είναι εις βάρος του Δήμου μας, είναι εις βάρος της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας. Η δική μας νίκη, σημαίνει νίκη των δημοτών. 
Ενώ τόνισε πως στόχος και όραμα της παράταξης του <<ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ >>είναι: «Να δημιουργήσουμε μία ισχυρή συμμαχία με την κοινωνία, τους εργαζόμενους στο Δήμο, την Εκκλησία, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, τους πολιτιστικούς φορείς και τους οργανωμένους συλλόγους, τα κοινωνικά δίκτυα και τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής. Όραμα μας είναι:
• Η δημιουργία ενός Ανθρώπινου Δήμου, που στηρίζει με θεσμικά μέσα, τα πιο αδύναμα μέλη του, τις πιο αδύναμες κοινωνικά οικογένειες, σεβόμενοι την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
•  Να βοηθήσουμε τη νέα επιχειρηματικότητα ν’ ανθίσει, με σκοπό τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τον περιορισμό της ανεξέλεγκτης ανεργίας που μαστίζει τα χωριά μας.
• Η εφαρμογή ενός νέου μοντέλου διοίκησης, με ανοιχτές διαδικασίες και απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου. Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του Δήμου με στόχο την άμεση και γρήγορη του Δημότη.
• Η επαναφορά του αισθήματος σιγουριάς και ασφάλειας στις γειτονιές μας, με μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα. Καθαριότητα και φωτισμό στους δρόμους, τις παιδικές χαρές και τους ελεύθερους χώρους.
Ο Δημήτρης Ζαφείρης έκλεισε την σύντομη  ομιλία του καταχειροκροτούμενος από τους προσκεκλημένους του λέγοντας: Οι επόμενες εκλογές, είναι η μεγάλη πρόκληση για όλους μας:Σε στιγμές δύσκολες στιγμές όπως η σημερινή, ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους. Με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Με συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνουν. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια για χαλαρή ψήφο. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια για ψήφο διαμαρτυρίας. Δεν υπάρχουν πλέον περίοδοι χάριτος. Δεν υπάρχουν πολιτικά τζάκια ανάμεσά μας. Δεν υπάρχουν κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Υπάρχει μόνο ο λαός της Βόρειας Πιερίας, Μαζί, μπορούμε να παλέψουμε για το αύριο του Δήμου μας»