Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ Δ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ & ΧΡ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος των ενεργών πολιτών και των ευρύτερων συμπαρατάξεων στη βάση των αυτοδιοικητικών προγραμμάτων με προοδευτικό
περιεχόμενο. Προγραμμάτων που διεκδικούν την αναβάθμιση και τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ενίσχυση της ανάπτυξης, την αναβάθμιση της κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης σε τοπικό επίπεδο, τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη και την ενθάρρυνση της συμμετοχής του δημότη. Ο Δήμος της πόλης πρέπει να ξαναβρεί το πολιτικό του υποκείμενο, τους ίδιους τους πολίτες.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να αποτελέσουν πεδίο προτάσεων και πολιτική για τη μεταρρύθμιση και την ενίσχυση των αυτοδιοικητικών θεσμών, να αναδείξουν Δημάρχους και Διοικητικά Συμβούλια στη βάση αυτοδιοικητικών προγραμμάτων και αξιοσύνης προσώπων.

Η Δημοκρατική Αριστερά υποστηρίζει τη συγκρότηση ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών κινήσεων προοδευτικού προσανατολισμού, που στηρίζονται στην αυτενέργεια των ενεργών πολιτών.

Με βάση τα παραπάνω θεωρούμε την υποψηφιότητα στο δήμο μας,  την κίνηση «Άλλος Δρόμος»  του υποψηφίου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, τη μόνη που μας εκφράζει και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

Όπως επίσης, στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Δήμου ΠΥΔΝΑΣ- ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, της κίνησης ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ, του υποψηφίου ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.




Γραμματέας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ