Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Χρυσή ευκαιρία οι κινητοποιήσεις τών αγροτών για παμπιερικό συλλαλητήριο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Β.ΝΟΥΛΕΖΑ
Αποτελεί χρυσή ευκαιρία καί μπούσουλα γιά την αδρανοποιημένη,απαθή ,ανενεργή  κοινωνία η απεργιακή κινητοποίηση τών Αγροτών, για ένα παμπιερικό συλλαλητήριο ενάντια στήν φτώχεια,τήν εξαθλίωση, τήν περιθωριοποίηση,τήν ιδιωτικοποίηση τών εθνικών οδών, είναι η
καταλληλότερη στιγμή να ξεσηκωθούμε ενάντια στήν Κυβέρνηση που εκτελεί απαρέγκλιτα τίς εντολές του Διευθυντηρίου τών Βρυξελλών και του Βερολίνου.
Η Ελλάδα καθίσταται όμηρος τών Μνημονίων, έχει να αποληρώσει δάνεια μέχρι το 2070 συγκεκριμένα τα 198 δισ ευρώ που έλαβε από την Ε.Ε. με την επιμήκυνση στά 30 χρόνια,υποθηκεύεται το μέλλον τών επόμενων γενεών ,παρά  τήν επίσημη κυβερνητική προπαγάνδα που στοχεύει στήν πολιτική επιβίωση της συγκυβέρνησης.
Είναι ευκαιρία να εξεγερθούμε,να αντιδράσουμε οπως οι Ουκρανοί ή οι Βόσνιοι  που δέν ανέχτηκαν τις ιδιωτικοποιήσεις, τήν ανεργία, τίς απολύσεις.
Έχουμε πλέον μετατραπεί σε γερμανική αποικία,εκλιπαρούμε συνεχώς για οικονομική βοήθεια με σκληρούς όρους και συνεχείς παραχωρήσεις της εθνικής
κυριαρχίας μας.
Η τραγική αλήθεια είναι ότι μας ετοιμάζουν ένα μέλλον με μνημόνια έτσι θα πορευόμαστε,αντίθετα με τήν ψευδεπίγραφη αισιοδοξία του Σαμαρά για δήθεν έξοδο από τήν αυστηρή επιτήρηση τών δανειοληπτών.

Η Πιερία είναι βαριά τραυματισμένη,λαβωμένη από την βαθιά οικονομική κρίση, βρίσκεται σε καθοδική πορεία οικονομικής καθίζησης, ανεργίας, με βάση τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει οσοι συνθέτουν τήν Κυβέρνηση της χρεοκοπίας και της υποτέλειας δέν προβλέπονται καλύτερες ημέρες για τόν τόπο μας, ας αποφασίσουμε να επαναστατήσουμε,να κατέβουμε στούς δρόμους μέχρι τήν τελική πτώση τής Κυβέρνησης τών ανδρείκελων που παραχώρησαν τόν έλεγχο ακόμη και τών εθνικών προϋπολογισμών που θα καταρτίζονται τήν πλήρη υποδούλωση μας.