Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Δημήτρης Ζαφείρης με τον Απόστολο Λάγιο στην κοπή πίτας του Ποντιακού Συλλόγου "Ο ΠΟΝΤΟΣ" Μακρυγιάλου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου και ενημέρωσης Δημήτρη Ζαφείρη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Δημήτρης Ζαφείρης με τον στενό του συνεργάτη Απόστολο Λάγιο στην κοπή πίτας του Ποντιακού Συλλόγου
<Ο ΠΟΝΤΟΣ> Μακρυγιάλου.

Πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πολλών κατοίκων η εκδήλωση  για την κοπή πίτας του Ποντιακού Συλλόγου <Ο ΠΟΝΤΟΣ>  Μακρυγιάλου στο Δημαρχείο.
Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πατέρας Ηλίας Γκουτσίδης, δίνοντας τις θερμές του ευχές σε όλους τους παρευρισκόμενους για μια νέα χρόνια με κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ Γιάννης Εμμανουηλίδης, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και υγεία σε όλους, έκανε μια σύντομη παρουσίαση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφεριάρχης Πιερίας κ.Σοφία Μαυρίδου, η Πρόεδερος της Τ.Κ Μακρύγιαλου κ. Μαρία Αβραμίδου, η Αντιδήμαρχος Αιγινίου κ. Ξανθούλα Βασιλειάδου, ο Αντιδήμαρχος Μεθώνης Παύλος Μεταλλίδης, οι Βαγγέλης Λαγδάρης, Δημήτρης Χλεμές και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ.Δημήτρης Ζαφείρης και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ 92,6 κ. Απόστολος Λάγιος.