Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η Δέσποινα Κορομήλη στον «Συνδυασμό Ευθύνης»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο Τύπου Γιώργου Φαρμάκη
 Η εκπαιδευτικός από το Λιτόχωρο υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Λιτοχώρου με τον «Συνδυασμό Ευθύνης» του Γιώργου Φαρμάκη


Η Δέσποινα Κορομήλη αποδέχθηκε την πρόταση του Γιώργου Φαρμάκη και θα είναι υποψήφια με το «Συνδυασμό Ευθύνης» στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο τοπικό συμβούλιο Λιτοχώρου

«Αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση του Γιώργου Φαρμάκη να συμμετέχω ως υποψήφια στο “Συνδυασμό Ευθύνης” καθώς πρόκειται για μια πρόταση που με τιμά. Με την συμμετοχή περισσοτέρων γυναικών στο συνδυασμό αναδεικνύεται ο οργανωτικός, δυναμικός και κοινωνικός ρόλος της γυναίκας στην σημερινή  εποχή. Η διορατικότητα και η προοδευτική σκέψη της γυναίκας του σήμερα είναι χαρακτηριστικά τα οποία ο Γιώργος Φαρμάκης εμπιστεύεται και αναδεικνύει μέσα από τον συνδυασμό του.
Με την συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση στο πλάι του Γιώργου Φαρμάκη θέλω να συνδράμω κι εγώ από την πλευρά μου στην βελτίωση της καθημερινότητας κάθε δημότη, αλλά κυρίως στην ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι του τόπου μας. Η προσπάθειά μας πρέπει να έχει επίκεντρο την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών ώστε οι νέοι μας να αγαπήσουν αυτό τον τόπο και να δημιουργήσουν σε αυτόν.
Βασικά μας κίνητρα στην νέα μας προσπάθεια είναι η θέληση για προσφορά και η αισιοδοξία για το καλύτερο»