Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Θανάσης Παπαστάμου: Θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον «Συνδυασμό Ευθύνης» του Γιώργου Φαρμάκη, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο Τύπου Γιώργου Φαρμάκη
Φίλες και φίλοι

Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου Γιώργο Φαρμάκη, ο οποίος
έδειξε ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο του να τα καταφέρειΈχει την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών του, που επί χρόνια τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Αποτελεί πρόκληση για μένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου να διεκδικήσω την εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου – Ολύμπου, μέσα από το «Συνδυασμό Ευθύνης».

Έχω τη δύναμη και την ηλικία να εργαστώ σκληρά και να αφοσιωθώ στην λύση των προβλημάτων του Δήμου. Υπάρχουν οι ικανότητες και η διάθεση για προσφορά αλλά και παραγωγή έργου. Θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να βοηθήσω στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε  και να διεκδικήσουμε από κοινού και καθοριστικά τις προκλήσεις, που επιφυλάσσει η καλυτέρευση της ποιότητας του πολίτη.