Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΕΒΔΟΜΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Αιγινιακός εφτά αστέρων...

Το 7x7 έκανε σήμερα ο Αιγινιακός που πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στη πρωτοπόρο Κέρκυρα, κερδίζοντας με 1-0. Η ομάδα μας έδωσε συνέχεια στο σερί των επιτυχιών, ξεπερνώντας έναν
δύσκολο αντίπαλο σε μια άκρως δυνατή αναμέτρηση, την οποία ολοκλήρωσε και πάλι με δέκα παίκτες, καθώς στο 69' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Νταμιάν Μπελόν.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες, ωστόσο το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη όπου η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και φάνηκε πως ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς της νίκης.  Το νικητήριο γκολ ήρθε στο 84΄όταν μετά από αντεπίθεση ο Χρήστος Κουτσοσπύρος βρήκε εξαιρετικά τον Κώστα Χατζή και ο τελευταίος σκόραρε με κεφαλιά σημειώνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής:Φωτιάδης(Καστοριάς)Βοηθοί:Κεντζιόπουλος(Καστοριάς),Νταλούκας(Τρικάλων),4ος: Μανούρας(Τρικάλων).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ.Νικολαϊδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Ζούρκος (90' Δήμου), Μπελόν, Γκέσιος (83'Καρλάο), Κουτσοσπύρος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ.Γρηγορίου): Βρονταράς, Καραγιαννίδης, Ζορμπάς (78'Σίκιμιτς), Ναγιάρ(62'Γυφτοκώστας), Σουάνης, Καραδεμήτρος(86'Μαραγκός), Γκόμες, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Κουτσόπουλος.

Φωτορεπορτάζ σε λίγο.