Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα "Θερμαϊκός η Θάλασσά μας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Η Ν.Ε. ΣYΡIZA Πιερίας στα πλαίσια της διαμόρφωσης προγραμματικής εναλλακτικής πρότασης για την Κεντρική Μακεδονία, πραγματοποιεί ημερίδα με
θέμα τον Θερμαϊκό κόλπο. Καλούμε τους πολίτες της Πιερίας, της Κεντρικής Μακεδονίας, τους φορείς και τους συλλόγους να συζητήσουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο ανάπτυξης του τόπου μας, ενάντια στις πειρατικές και συχνά καταστροφικές για το περιβάλλον της περιοχής μας "επενδύσεις".
   Η Πιερία είναι ένας προνομιακός νομός αλλά χρόνια ολόκληρα το μόνο σχέδιο που υπήρχε στο νομό μας ήταν τα κυρίαρχα σχέδια της αγοράς για όλο και περισσότερο κέρδος. Το πρόγραμμα για την οικονομική, παραγωγική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση στο νομό μας απαιτεί τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών δυνάμεων, μακριά από αγκυλώσεις και πολιτικές σκοπιμότητες που οδήγησαν τη χώρα, την Κεντρική Μακεδονία αλλά και το νομό μας σε οικονομικό μαρασμό.
   Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9), την Κυριακή 9 Μάρτη με ώρα έναρξης 10.30 π.μ. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.
                                        


                                                                 Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ