Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Συναντήσεις σε Λιτόχωρο και Ν.Παντελεήμονα για το νέο πρόγραμμα Leader

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δ.Δίου-Ολύμπου
 Συναντήσεις σε Λιτόχωρο και Ν.Παντελεήμονα για το νέο πρόγραμμα Leader
ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
2 ενημερωτικές συναντήσεις για το
νέο πρόγραμμα Leader
ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ (5/3) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (12/3)

Ενημερωτικές συναντήσεις σε Λιτόχωρο και Νέο Παντελεήμονα θα πραγματοποιήσει η Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δ.Δίου-Ολύμπουπροκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι σχετικά με το νέο πρόγραμμα Leader.
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Η εφαρμογή του νέου προγράμματος Leader θα υλοποιηθεί σε συγκεκριμένες περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Ανατολικού Ολύμπου και Λιτοχώρου.
Συγκεκριμένα, οι δραστηριότητες για ΠόρουςΠλαταμώναΠαντελεήμοναΣκοτίνακαι Λεπτοκαρυά θα πραγματοποιηθούν στη ζώνη που βρίσκεται πάνω από την εθνική οδό, εντός ή εκτός των οικισμών.
Επίσης, για το Λιτόχωρο, οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στη ζώνη που βρίσκεται α) πάνω από την εθνική οδό και β) εκτός του οικισμού.
ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση θα γίνει στο Λιτόχωρο την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου (η αίθουσα βρίσκεται δίπλα από το ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου).
Η δεύτερη ενημερωτική συνάντηση θα γίνει στον Νέο Παντελεήμονα την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα της Κοινότητας του Νέου Παντελεήμονα.