Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
Μια ακόμα σημαντική διοργάνωση φιλοξενεί η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ .
               Πρόκειται για το χειμερινό σεμινάριο και τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών,
βοηθών και παρατηρητών της Super League, το οποίο θα  φιλοξενηθεί το διήμερο 18 και 19 Φεβρουαρίου 2014 στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης.
               Το αξιόλογο αυτό σεμινάριο πραγματοποιείται με εισήγηση της Κ.Ε.Δ. και έγκριση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ενώ η Ε.Π.Σ. Πιερίας υλοποιεί την όλη διαδικασία. Θεωρείται το σημαντικότερο τεστ μιας και θ’ αξιολογηθεί η ετοιμότητα και η πληρότητα των ΄΄αρχόντων΄΄ των γηπέδων την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
               Την προετοιμασία για την άρτια φιλοξενία και τις απαιτήσεις των εξετάσεων ανέλαβαν ο Πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ, ο επικεφαλής της ίδιας επιτροπής ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΒΙΝΗΣ και το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, δηλώνοντας έτοιμοι για την άριστη διεκπεραίωση της διοργάνωσης.
               Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου θα δοθούν τα σήματα της FIFA στους 7 άνδρες και τις 3 γυναίκες διεθνείς διαιτητές καθώς τα αντίστοιχα σήματα FIFA στους 10 άνδρες και 4 γυναίκες διεθνείς βοηθούς διαιτητές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο συμπολίτης μας βοηθός διαιτητής FIFA και Super League ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ.