Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Επιλογή νεαρών ποδοσφαιριστών για ΑΓΓΛΙΑ(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), από την UK Trials Hellas!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... UK Trials Hellas
ΒΟΛΟΣ και μετά ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! Επιλογή νεαρών παικτών για ΑΓΓΛΙΑ, από την UK Trials Hellas!
Η UK Trials Hellas ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο δοκιμαστικών στο Βόλο (28/2-3/3) και μετά στη Θεσσαλονίκη (4/3-6/3), για να επιλεγούν οι ποδοσφαιριστές, που θα
συμμετέχουν στο Trial στην  Αγγλία, (Μάντσεστερ 12-15 Απριλίου), για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Ποια είναι η UK Trials Hellas
Δοκιμαστικά στην Αγγλία και τις Αγγλικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου
UK Trials Ελλάς είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτό το κενό των δοκιμαστικών, ελλήνων ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό και μάλιστα στην Αγγλία. Η εταιρεία είναι επίσημος και αποκλειστικός συνεργάτης για την Ελλάδα και την Κύπρο της UK Football Trials Αγγλίας. Έχει ξεκινήσει τις εργασίες της, από τον Σεπτέμβριο του 2013.
Στην UK Trials Hellas επικεφαλής είναι οι Λάμπρος Λιόνας (Τεχνικός Διευθυντής) και Άγγελος Βεΐζι (FIFA Agent). Η εταιρεία διαθέτει πλειάδα τεχνικού προσωπικού που απαρτίζεται από έμπειρους προπονητές, προπονητές τερματοφυλάκων, γυμναστές, σκάουτερ, καθώς και από επιστημονικό προσωπικό, όπως διατροφολόγο (Ράνια Σαμαρά), παιδοψυχολόγο (Ηλιάνα Χρυσοστόμου) και καθηγήτρια Αγγλικής (Δήμητρα Αθανασοπούλου).
Όλο το επιτελείο της  UK Trials Hellas «τσεκάρει» νεαρούς Έλληνες παίκτες ηλικίας από 11 έως 18 ετών σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, σύμφωνα με προγραμματισμό και με ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων. Μετά τα δοκιμαστικά αυτά και την κατά τόπους αξιολόγηση στις διάφορες πόλεις, επιλέγονται από το επιτελείο της UK Trials, οι παίκτες που θα μεταβούν στην Αγγλία για να δοκιμαστούν.
Όσοι δεν επιλεγούν τους χορηγείται επιστημονικό πρόγραμμα ώστε να το ακολουθήσουν, για την ατομική τους βελτίωση και το οποίο θα τους βοηθήσει να ετοιμαστούν, ώστε μετά το τέλος του προγράμματος αυτού, να συμμετέχουν αν θελήσουν σε επόμενο δοκιμαστικό στην Ελλάδα.
Η εταιρεία ελέγχει και παίκτες μεγαλύτερους των 18 ετών σε όλη την Ελλάδα με τους σκάουτερ που διαθέτει.


Ο προγραμματισμός των trials σε Αγγλικές ομάδες – Η αρχή έγινε με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι πρώτοι 17 νεαροί ποδοσφαιριστές μετέβησαν στην Αγγλία μετά από τον πρώτο γύρο δοκιμαστικών σε Ελλάδα και Κύπρο, δοκιμάστηκαν το διάστημα από 16 έως 19 Φεβρουαρίου στο Μάντσεστερ, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη κάποιοι απ’ αυτούς το επόμενο διάστημα θα ενημερωθούν, ώστε να συζητήσουν την ένταξή τους το καλοκαίρι στην ακαδημία της αγγλικής ομάδας.
Το επόμενο δοκιμαστικό, το οποίο είναι ακόμη ανοικτό συμμετοχών και για το οποίο γίνονται μια σειρά δοκιμαστικών σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι για το διάστημα από 12 έως 15 Απριλίου, πάλι στο Μάντσεστερ, υπό την αιγίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Θα ακολουθήσουν δοκιμαστικά στο Λονδίνο και στο Μπέρμιγχαμ για τις ομάδες: Τσέλσι, Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον, Στόουκ Σίτι, Μπέρμιγχαμ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Άρσεναλ.

Σε Βόλο και στη Θεσσαλονίκη
Στο Βόλο τα δοκιμαστικά των νεαρών παικτών ηλικίας 10-18 ετών θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής, από  την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου έως και την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου. (Αν κάποια παιδιά έχουν κάποιον αγώνα με την ομάδα τους, θα διευκολυνθούν και θα προπονηθούν ξεχωριστά).
Στη Θεσσαλονίκη τα δοκιμαστικά των νεαρών παικτών ηλικίας 10-18 ετών θα διεξαχθούν σε απογευματινές μόνο ώρες, στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού, από την Τρίτη 4 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 6 Μαρτίου.
Συνοπτικό πρόγραμμα δοκιμαστικών
Κατά τη διάρκεια των ημερών της δοκιμασίας των νεαρών ποδοσφαιριστών θα διεξαχθούν:
1. Προπονήσεις – αξιολογήσεις, από τους προπονητές της UK Trials Hellas
2. Εργομετρικά τεστ, από τον διατροφολόγο-εργοφυσιολόγο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Γιάννη Κοτσή.
3. Ατομικές μετρήσεις της διατροφολόγου Ράνιας Σαμαρά
4. Ατομικές συνεδρίες με την παιδοψυχολόγο Ηλιάνα Χρυσικάκου
5. Ατομικές συνεντεύξεις με τον τεχνικό διευθυντή Λάμπρο Λιόνα.
6. Μαθήματα Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ορολογίας με την Ηλιάνα Χρυσικάκου
7. Επίβλεψη: Βείζι Άγγελος, FIFA Agent

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής ή εκδήλωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε:
Σωκράτους 83. Τ.Κ 10432 Αθήνα
Τηλέφωνο: 2105200418
Κινητό: 6978737311
Ιστότοπος: uktrialshellas.gr