Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Σημαντικό βήμα του Αιγινιακού για τα πλέι-οφ, 1-0 τον Ηρακλή

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Σημαντικό βήμα για τα πλέι-οφ, 1-0 τον Ηρακλή
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αιγινιακός που επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στο Δημ.Γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης». Η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη
βγήκε αλώβητη από ένα σημαντικό ντέρμπι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο κι έκανε ένα μεγάλο βήμα δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για τα πλέι-οφ. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος  στο 78' με κεφαλιά,  μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Βαγγέλη Γεωργίου.   Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ωστόσο στην επανάληψη ο Αιγινιακός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενος το πλεονέκτημα της έδρας πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί:Παπαδημητρίου,Καραμπούλας(Λάρισας),4ος: Κιοτζένης(Καβάλας).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ.Νικολαϊδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κων/νίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Κ.Αχαλινόπουλος (62' Γεωργίου), Γκέσιος (87' Λαζαρίδης), Κουτσοσπύρος (90' Δήμου).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ.Όγιος):  Κολίτσης, Κοντέων, Κοντοδήμος, Παπαστεργιανός, Πουρτουλίδης, Μπάμπα (77'Σαράφογλου), Λίμα (90' Ματσούκας), Μπουκουβάλας, Ονουάτσι, Ζάχορα, Ιντζόγλου (67' Σκόρτσα).