Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ήρθε η μεγάλη ώρα για τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ... 5-0 κέρδισε με άνεση την Καβάλα

 Με χακ τρικ του Μανζάνο(2, 58, 65) και άλλα δύο από τους Μπελόν(33) και Γκέσιο(60), ο Αιγινιακός διέλυσε την ομάδα της Καβάλας με σκορ 5-0, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση, αν και
έπαιζε με πολλούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα του κανονικού πρωταθλήματος της football league του Βορείου ομίλου.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ): Τόλιος, Δήμου, Καρλάο, Κωνσταντινίδης, Λ.Αχαλινόπουλος (49'Λιόλιος), Γεωργίου, Μπελόν (83'Γιαζιτζόγλου), Ζούρκος, Κ.Αχαλινόπουλος (49'Δεμηρτζόγλου), Μανζάνο, Γκέσιος.

ΚΑΒΑΛΑ (Μ.ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ): Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος, Βαλεριάνος, Γκαραγκλίδης (73'Δρίτας), Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Μαυρίδης, Καρλόπουλος, Πάλλας, Παπαργυρίου (90+Αλεξανδρής), Άρτσε (70' Αμπντούλ).

Μετά το τέλος του αγώνα ακολουθεί γλέντι για όλους τους φίλους του Αιγινιακού, για να διασκεδάσουν και  να χαρούν όλοι μαζί το σπουδαίο επίτευγμα της ομάδος να τερματίσει στη κορυφαία τετράδα του πρωταθλήματος, κάτι που αυτομάτως της δίνει το δικαίωμα στο όνειρο...
Τη προσπάθεια δηλαδή να διεκδικήσει την άνοδο στην SUPER LEAGUE,  μέσα από ένα μίνι πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών με άλλες εφτά πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας.

Τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ  εύχονται ολόψυχα στην ομάδα του Αιγινιακού να πραγματοποιήσει τους στόχους της.