Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη ολλανδικής δημοσιογραφικής αποστολής στην Πιερία

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Στο πλαίσιο μεγιστοποίησης της προβολής της Πιερίας στα Ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης, η Π. Ε. Πιερίας σε συντονισμό με το Γραφείο του Ε.Ο.Τ. των Κάτω Χωρών πρόκειται να φιλοξενήσει τη δημοσιογραφική αποστολή του
κου Michiel van Dam για την πραγματοποίηση αφιερώματος στα ολλανδικά περιοδικά «MEDITERANEE» και «MOTOR MAGAZINE». Το δημοσιογραφικό οδοιπορικό στην Πιερία θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Δίου και της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2014.

Η Αντιπερειφερειάρχης, κα Σοφία Μαυρίδου, ανέφερε πως “η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με τη συνδρομή των τουριστικών φορέων, προσφέρει φιλοξενία σε δημοσιογράφους έχοντας ως στόχο την υψηλή ανταποδοτικότητα από τις δημοσιεύσεις των σχετικών αφιερωμάτων τους για την Πιερία, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ιδιαίτερο θετικό αποτέλεσμα στην προβολή της Πιερίας στο Ολλανδικό κοινό, προσδοκώντας την αύξηση της προσέλευσης τουριστών κατά τη διάρκεια του 2014.

Το μηνιαίο περιοδικό «MEDITERANEE» είναι από τα πλέον καθιερωμένα στο χώρο του ταξιδιωτικού «lifestyle» και προβάλλει κυρίως μεσογειακούς προορισμούς, με 35.000 αντίτυπα ανά έκδοση. Το ρεπορτάζ που θα πραγματοποιηθεί θα προβάλλει τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, τον Όλυμπο και την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας μέσα από το φάσμα ενός μοντέρνου τουριστικού προορισμού, με ιστορικές και φυσικές αναδρομές.