Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ευχαριστήριο της Π.Α.Ε. Αιγινιακός προς την Αστυνομία/ Αποθεραπεία και ασκήσεις αντοχής/ Περαστικά σε Γκέσιο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Ευχαριστήριο της Π.Α.Ε. Αιγινιακός 
Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και συγκεκριμένα τον Διευθυντή για την συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή του
αγώνα  Αιγινιακός-Ηρακλής, καθώς και για τη διατήρηση της τάξης σε αυτή την κρίσιμη συνάντηση καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Επίσης, ο υπεύθυνος ασφαλείας της Π.Α.Ε. Αιγινιακός κ.Γιώργος Σαλπιγγίδης θέλει να εκφράσει τα εύσημα προς τον Διευθυντή της Αστ.Διευθ.Πιερίας κ.Μαντζούκα για την άψογη οργάνωση του αγώνα.

Αποθεραπεία και ασκήσεις αντοχής
 Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στον Αιγινιακό, με την χθεσινή νίκη κόντρα στον Ηρακλή να έχει περάσει στο παρελθόν.
Η προπόνηση περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν, ενώ για τους υπόλοιπους περιείχε ασκήσεις αντοχής.
Ο Κώστας Νικολαΐδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του για αύριο και από την Τετάρτη επανέρχονται κανονικά, για να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα εκτός έδρας με την Ζάκυνθο, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Περαστικά σε Γκέσιο
 Μοναδικός απών από την σημερινή προπόνηση ήταν ο Γιάννης Γκέσιος, ο οποίος στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή υπέστη ράγισμα στην κάτω γνάθο.  Η διοίκηση της Π.Α.Ε, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του εύχονται περαστικά.