Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη του ποδοσφαιριστή του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ, ΚΑΡΛΑΟ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Καρλάο: «Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας»
Λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή και με δεδομένο το ότι απομένουν τρία παιχνίδια πριν από το τέλος, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού Καρλάο
στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, aiginiakos.gr. Ο 24χρόνος αμυντικός σχολίασε και το περασμένο παιχνίδι με την Καρδίτσα, καθώς και το φετινό πρωτάθλημα.  Αναλυτικά:

Για το προηγούμενο ματς με την Καρδίτσα και γενικότερα για την ομάδα:

«Η αναμέτρηση με την Καρδίτσα σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, διότι είχαμε ευκαιρίες, αμυνθήκαμε καλά και στη συνέχεια αφού επικεντρωθήκαμε ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.  Μόλις βρεθήκαμε πίσω στο σκορ φάνηκε ότι είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και τις αντοχές για να ισοφαρίσουμε κάτι που σημαίνει πως είμαστε καλοί και στα δύσκολα, αλλά ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε και τα πράγματα στις αντίξοες καταστάσεις».

Για το ερχόμενο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ηρακλή τόνισε:

«Θεωρώ ότι είμαστε πολύ δυνατοί μέσα στην έδρας μας, όπως έχουν δείξει άλλωστε και τα αποτελέσματα. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο θα δώσει «μάχη» κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον σκοπό μας και να δείξουμε το πρόσωπο που παρουσιάσαμε στην Καρδίτσα στο δεύτερο ημίχρονο».

Τέλος, γενικότερα για το πρωτάθλημα ανέφερε:

«Είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με δεδομένο το ότι η ποιότητα δεν είναι η ίδια με τη Σούπερ Λίγκα και μετράει περισσότερο η δύναμη. Υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν την άνοδο και κάθε παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός, ειδικά στο σημείο που βρισκόμαστε. Η δυναμικότητα των αντιπάλων είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο γι'αυτό και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι πριν από κάθε αγώνα».