Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Τ.Κ. ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ

Φίλε μου Βαγγέλη, Δήμαρχε Πύδνας – Κολινδρού
Η ανακοίνωση της στήριξης του ψηφοδελτίου του Βαγγέλη Λαγδάρη από μέρους μας και σε αυτά που αναφέρονται σε σχέση με «διαχωριστικές γραμμές, ιδεολογικά και πολιτικά τοίχοι και
τη συσπείρωση κάποιον δυνάμεων », δεν έχουν καμία σχέση με την συνεργασία μαζί σου, και το έργο που έγινε αυτά τα 3,5 χρόνια .
Δήμαρχε, πήρες μια απόφαση να διαγράψεις κάποιους προέδρους τοπικών συμβουλίων από το συνδυασμό σου (πιστεύω συμβουλευόμενος λάθος ανθρώπους) δικαίωμα σου; Ίσως.
Ξέχασες όμως Δήμαρχε, ότι οι πρόεδροι αυτοί ήταν πάντα στο πλευρό σου, σε όλη τη πολιτική σου καριέρα (χωρίς να ζητήσουν ποτέ και τίποτα για τον εαυτό τους) και το έκαναν γιατί πίστευαν και πιστεύουν ότι μέσα από σένα θα βοηθήσουν το τόπο τους. Ξέχασες, ότι αυτά τα χρόνια που είσαι Δήμαρχος, έβαλαν ″πλάτες″ για να λύνονται προβλήματα, χωρίς να δημιουργούν σε σένα κανένα πρόβλημα.
Ξέχασες, ότι όταν κάποιοι προσπαθούσαν να σε πείσουν να μη ξανακατέβεις για Δήμαρχος και έκαναν δηλώσεις ότι μετάνιωσαν που ήταν υποψήφιοι μαζί σου, ήταν οι πρόεδροι που σε στήριζαν να είσαι ξανά υποψήφιος, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι μέσα στις δυνατότητες που υπήρχαν αυτά τα 3,5 χρόνια, έγιναν πάρα πολλά πράγματα στον τόπο μας.
Εμείς Δήμαρχε, δε μηδενίζουμε το έργο σου, ούτε ξεχνάμε τίποτα, και θα συνεχίσουμε να τα υπερασπίζουμε για πάντα, και ας μας διέγραψες! Επίτρεψε μας όμως να πάμε στις επόμενες εκλογές όπως εμείς νομίζουμε, για το καλό του τόπου μας.

ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΠΑΛΙΟΣΤΑΝΗΣ
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΑΛΩΝΙΩΝ
ΚΑΚΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΡΥΑΚΙΩΝ

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΚΑΤΑΧΑ