Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αποκατάσταση και ικανοποίηση στον Αιγινιακό

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Αποκατάσταση και ικανοποίηση
Η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας πέρασε ευθύς αμέσως στο παρελθόν για τον Αιγινιακό, που διατηρεί τη θέση του στη πρώτη τετράδα της
βαθμολογίας τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.  
Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν, ακολούθησαν το πρωί πρόγραμμα αποκατάστασης με χαλάρωμα και μασάζ. Οι υπόλοιποι έδωσαν κανονικά το παρόν στο γήπεδο,  παίρνοντας μέρος σε παιχνίδια μικρού χώρου, υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ.
Η αυριανή ημέρα περιλαμβάνει ξεκούραση για τους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι την Τετάρτη θα επανέλθουν δριμύτεροι για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το εντός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή.
Ευχάριστο είναι το γεγονός πως η επέμβαση του Μαρσέλο Πέντα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.  Όσον αφορά τον Δημήτρη Σαμαρά,  αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.
 Τέλος,  στον αγώνα με τον Ηρακλή θα απουσιάσει εκ νέου ο Νταμιάν Μπελόν, ο οποίος θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.