Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Συνάντηση εργασίας του Χρήστου Γιαννούλη με τη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κατερίνη Άλλος Δρόμος
Το ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του Δήμου Κατερίνης των επόμενων ετών, με έμφαση στην ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης και της περιφέρειας συζητήθηκε κατά τη διάρκεια
της συνάντησης εργασίας που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του συνδυασμού «Άλλος Δρόμος» Χρήστος Γιαννούλης, με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του προγράμματος του συνδυασμού που έχει ως βασική προτεραιότητα τη διασύνδεση του παραγωγικού ιστού της πόλης με όλους τους τομείς ανάπτυξης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ν.Ε. Πιερίας του Τ.Ε.Ε. Τάσος Τασιούλας, τα μέλη του Δ.Σ. Ηρακλής Τσιτλακίδης και Βασίλης Βασιλούδας καθώς και στελέχη του συνδυασμού.
Όπως δήλωσε ο κ. Γιαννούλης θεμελιώδες στοιχείο για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου Κατερίνης είναι η αγαστή συνεργασία της διοίκησης με τους ειδικούς και η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που διαθέτουν και υπογράμμισε ότι τα έργα και οι δράσεις που υλοποιούνται από τη δημοτική αρχή πρέπει να εντάσσονται σε έναν ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό με στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη.

Ο «Άλλος Δρόμος» δεσμεύεται για την υλοποίηση ενός προγράμματος που θα έχει ως αφετηρία τον πολίτη και για έργα που θα αποφασίζονται με διαφάνεια καθώς και με τη συμμετοχή των δημοτών, των φορέων, των κινημάτων και των συλλογικοτήτων.