Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κατερίνη Άλλος Δρόμος

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Με αφορμή την εκλογή και την τελετή ενθρόνισης του Νέου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος o υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης με τον συνδυασμό «Άλλος Δρόμος», κ. Χρήστος Γιαννούλης, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Γεώργιο.


Σεβασμιότατε


Ο  συνδυασμός Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης σας απευθύνει εκ βαθέων τις θερμές του ευχές και σας συγχαίρει  για την εκλογή σας ως Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης  και Πλαταμώνος. Σε εποχές δύσκολες για τον τόπο μας, ο κόσμος έχει ανάγκη από άξιους ποιμενάρχες, που αναδεικνύουν και προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του Χριστιανισμού. Τονίζουμε, ότι η εκλογή σας σηματοδοτεί νέα εποχή ενότητας, συνεργασίας, πνευματικότητας και κοινωνικής προσφοράς για την Μητρόπολή μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είσαστε ΑΞΙΟΣ συνεχιστής  του σπουδαίου έργου του προκατόχου σας, σεβαστού Μητροπολίτη κ. Αγαθόνικου που επί πολλά  έτη διαποίμανε με σοφία και πατρική αγάπη την Μητρόπολη.

Σεβασμιώτατε,

ο πνευματικός σας πλούτος, η ψυχική ευγένεια, η άοκνη δράση και η εκκλησιαστική σας εμπειρία, εγγυώνται μία απολύτως επιτυχημένη αρχιερατική θητεία. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στα νέα, σημαντικά εκκλησιαστικά καθήκοντα που αναλαμβάνετε και επίσημα με το πέρας της τελετής ενθρονίσεώς σας στην εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τον λαό της Πιερίας που δοκιμάζεται σκληρά μαζί με τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό. Ως Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης ευχόμαστε ολόψυχα την από Θεού ενίσχυση για το τόσο σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο που από σήμερα αναλαμβάνετε, και θα σας συμπαρασταθούμε στην όλη προσπάθειά σας για το καλό της Πιερίας.





ΑΞΙΟΣ

 Με βαθύτατο σεβασμό


Ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης  με τον συνδυασμό «Άλλος Δρόμος»

Γιαννούλης  Χρήστος