Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη που αγωνίζεται στον Αιγινιακό ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Κωνσταντινίδης: «Απομένουν τέσσερις τελικοί»
Λίγες εβδομάδες πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τη μεγάλη πιθανότητα της συμμετοχής του Αιγινιακού στα πλέι-οφ, μίλησε στην
επίσημη ιστοσελίδα του , aiginiakos.gr, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. O 20χρόνος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες, αναφέρθηκε επίσης και στην ερχόμενη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.  Αναλυτικά:

Για τα τέσσερα παιχνίδια που υπολείπονται πριν τα πλέι-οφ:

«Απομένουν 4 τελικοί  μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ειδικότερα  τα δύο ματς με Καρδίτσα και Ηρακλή είναι όλη η χρονιά για την ομάδα. Αν καταφέρουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια, τότε σίγουρα εξασφαλίσαμε την είσοδο μας στα πλέι-οφ.  Στη συνέχεια αν το πετύχουμε αυτό, θα κοιτάξουμε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει  να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».  

Σχετικά με την προσεχή αναμέτρηση εκτός έδρας με την Καρδίτσα:

«Η Η Καρδίτσα είναι μια πολύ καλή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα της, με πολύ καλό προπονητή . Εμείς βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί καθαρά από την απόδοση μας. Αν είμαστε σοβαροί και παρουσιαστούμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα όπως άλλωστε έχουμε δείξει στα τελευταία ματς στα οποία δημιουργήσαμε ένα καλό σερί με νίκες που απέφεραν συνάμα και πολλούς βαθμούς».

Τέλος, για τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ και την κατηγορία είπε:

«Σίγουρα είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα το γεγονός ότι αγωνίζομαι στη Β' Εθνική.  Ήρθα στον Αιγινιακό για να πάρω τα παιχνίδια που μου λείπουν με δεδομένο το ότι δεν κατάφερα να πάρω χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ όπως και θα ήθελα . Ωστόσο, θεωρώ ότι είναι μια τελείως διαφορετική κατηγορία από τη Σούπερ Λίγκα και σίγουρα θα γυρίσω πίσω δυνατότερος και έχοντας αφομοιώσει διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις που θα με βοηθήσουν εξελιχθώ ακόμα περισσότερο στη μετέπειτα πορεία μου».