Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Eνημέρωση ενδιαφερομένων για ξεκίνημα start-up επιχείρησης στην εκπαίδευση από τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για start-up στην εκπαίδευση
από τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ
          Τα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν και
υποστηρίξουν ενδιαφερόμενους να ξεκινήσουν start-up επιχείρηση στην εκπαίδευση. Η ενέργεια αυτή είναι υποστηρικτική του Ευρωπαϊκού προγράμματος Start up Europe και της δράσης Open Education Challenge της European Commission. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα πρέπει να καταθέσουν μια πρόταση η οποία θα βοηθάει στη βελτίωση της εκπαίδευσης με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, ενώ οι 10 καλύτερες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο θα λάβουν οικονομική ενίσχυση και συμβουλευτική υποστήριξη για να υλοποιήσουν την ιδέα τους.
Τα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες των ομάδων και θα τις καθοδηγήσουν ώστε να καταθέσουν ποιοτικές προτάσεις. Σε πρώτη φάση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν την πρότασή τους ηλεκτρονικά στο mail@platon.edu.gr  ως τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 στις  12 το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας από 17:00 ως 20:00 οι ενδιαφερόμενοι θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στην ομάδα αξιολόγησης και καθοδήγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και τη φόρμα υποβολής πρότασης τηλεφωνήστε στο 2351031111, υπεύθυνος Παπαδόπουλος Ανέστης,  Δευτ. ως Παρασκευή 09:00-19:00, Σαββάτο 09:00-13:00.