Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Μαχητές Δόξας Πεύκων - Πιερικός Αρχέλαος

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Μαχητές Δόξας Πεύκων - Πιερικός Αρχέλαος

Την Κυριακή στα Πεύκα στις 5 μμ
Με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων από τη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται την Κυριακή στη
Θεσσαλονίκη ο Πιερικός Αρχέλαος.

Μια δυναμική ομάδα που πρωτοστατεί στο φετινό πρωτάθλημα και είναι από τις επίδοξες που διεκδικούν την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Η καλή φυσική κατάσταση του Πιερικού Αρχελάου και τα θετικά τελευταία αποτελέσματα, δίνουν στην ομάδα της Κατερίνης την ώθηση για ένα ακόμη καλό παιχνίδι και βέβαια την κατάκτηση μίας ακόμη νίκης.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε το Δεκέμβριο στην Κατερίνη, ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 74-70.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Γερακίνης και Δημάδης.

Τέλος, για τον αγώνα ο βοηθός προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Χρήστος Ξηρομερίτης, δήλωσε:
 «Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες από τις οποίες οι δύο είναι απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας και αυτό μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και όρεξη για δουλειά. Ωστόσο, μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας και αυτό μας κρατάει και σε εγρήγορση. Μπροστά μας έχουμε μια από τις πιο πλήρεις και καλά δουλεμένες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία παρά τις απουσίες της δείχνει αγωνιστική συνέπεια και σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι. Οι Μαχητές Πεύκων  τα τελευταία χρόνια ακολουθούν το ίδιο αγωνιστικό μοντέλο με εμάς, γιατί στελεχώνονται από νεαρούς και φιλόδοξους αθλητές με διάθεση για συνεχή βελτίωση. Αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς γιατί θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πίεση και στον υψηλό ρυθμό που χαρακτηρίζει την ομάδα του κ. Χατζηκυριακίδη».