Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Είστε ανήθικοι και στερείστε σοβαρότητας

<<Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος
της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, γινόμαστε μάρτυρες μια απαράδεκτης, ανήθικης και πρωτοφανούς για τα δεδομένα της ποδοσφαιρικής δεοντολογίας κατάσταση, με πρωταγωνιστές απίστευτους,
στερούμενους σοβαρότητας και μάλλον ξεκάρφωτους στο χώρο παραγοντίσκους, μανατζαραίους, ακόμη και προπονητάδες.
Η ομάδα μας ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ένα μήνα περίπου πριν την ολοκλήρωση της περιόδου, βρίσκεται σε πορεία πρωταθλητισμού και δίνει τον αγώνα της για την κατάκτηση της υψηλότερης βαθμολογικά θέσης στο δύσκολο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Αυτό όμως κάποιοι δε το σέβονται.
Παρενοχλούν επί της ουσίας τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, τάζοντας τους λαγούς και πετραχήλια, υποσχέσεις, μαύρα και άσπρα άλογα, ξεχνώντας και παραβλέποντας ότι η ομάδα βρίσκεται στην πορεία της κορύφωσης ενός δύσκολου πρωταθλήματος και παραμένει ζωντανή στην πορεία την οποία έχει χαράξει.
Διαταράσσουν την ηρεμία και την συγκέντρωση τους στους στόχους της ομάδας, χρησιμοποιώντας τεχνάσματα τα οποία ποτέ κανένα σοβαρό σωματείο ή άνθρωπος που ασχολείται με το χώρο του ποδοσφαίρου δε θα χρησιμοποιούσε.
Προσέξτε «κύριοι» και «κυρίες»…
Είναι εποχή «σποράς» και έχουν γνώση οι φύλακες. Θα έρθει η ώρα του θερισμού. Ότι «σπείρατε» θα «θερίσετε».
Μη ξεχνάτε ότι οι ποδοσφαιριστές παραμένουν στο έμψυχο υλικό και ανήκουν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Κάποιοι δε θα δείτε τη σφραγίδα του συλλόγου μας ούτε σε φωτογραφία και θα πληρωθείτε με το ίδιο νόμισμα γιατί εμείς δεν ξεχνάμε.
Υ.Γ. Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε, να υπογραμμίσουμε και να κάνουμε σαφές σε όλους, ότι είναι τιμή να απασχολούν παίκτες του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Είναι και ένας από τους στόχους αυτής της ομάδας να βλέπει ο σύλλογος ποδοσφαιριστές του να μεταγράφονται και να παίζουν σε μεγάλες ομάδες της χώρας μας.
Υπάρχουν όμως διαδικασίες.
Υπάρχει Δ.Σ. το οποίο πασχίζει καθημερινά να δημιουργήσει αυτές τις προϋποθέσεις και δε θα αφήσει κανέναν, όποιος και να είναι αυτός, να καταστρατηγήσει αυτά που με καθημερινή δουλειά, κόπο, θυσίες, υπομονή κι επιμονή εδώ και τόσα χρόνια χτίσαμε…>>