Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η΄ ΨΕΜΑΤΑ κ. ΧΙΟΝΙΔΗ;;; - Του Νίκου Κατσαβού

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΟ
 ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η΄ ΨΕΜΑΤΑ κ. ΧΙΟΝΙΔΗ;;;
Παρακολουθώντας τα απολογιστικά επιτεύγματα του απερχόμενου δημάρχου Κατερίνης,  κ. Χιονίδη, διαπίστωσα ότι αναφέρεται επανειλημμένα με
έμφαση στην πλήρη λειτουργία του προγράμματος <ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ>.               
Στα χωριά του πρώην Δήμου Ελαφίνας, εκτός του ότι το εν λόγω πρόγραμμα υπολειτουργούσε (έλλειψη καυσίμων για την μετακίνηση του προσωπικού!!!), τελευταία πέραν του μηνός, έχει διακοπεί πλήρως.
Συμπεραίνεται, ότι οι τοπικοί άρχοντες και δημοτικοί σύμβουλοι περιοχής Ελαφίνας ή δεν ενημερώνουν το δήμαρχο, όπως είναι υποχρεωμένοι, ή ο δήμαρχος μας λέει ψέματα.
Εάν συμβαίνει το πρώτο, οι επιλογές του δημάρχου δεν είναι οι κατάλληλες (βασικό μειονέκτημα για έναν ηγήτορα). εάν συμβαίνει το δεύτερο, οι επιλογές των υποστηρικτών ως ηγήτορα του νυν δημάρχου είναι λανθασμένες.
Συνεπώς, όλοι τους πρέπει να αποχωρήσουν ως ακατάλληλοι αφού δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά ένα απλό πρόγραμμα, για το οποίο σημειωτέον έχουν διατεθεί τα σχετικά κονδύλια προς παροχή βοήθειας στους απόμαχους πλέον και ανήμπορους γονείς μας. Διαφορετικά να τους διώξει ο κόσμος, ο καθένας με την ψήφο του.
«Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου». Αβραάμ Λίνκολν 1809-1865
                                                    ΚΑΤΣΑΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
                                                    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για το Δήμο Κατερίνης.