Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΙΑΝΙΔΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΙΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σιανίδης Δημήτριος της Ελευθερίας και του Χρήστου Σιανίδη γεννήθηκε το 1970 στο Κίτρος Πιερίας, από αγροτική οικογένεια. Είναι παντρεμένος με την
Σοφία Γλαβίνα Τοπογράφο Τεχνολόγο Μηχανικό, η οποία εργάζεται στο τμήμα Πολεοδομίας του Δήμου Κατερίνης,  με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά τον Χρήστο και τον Βασίλη 12 και 8 ετών αντίστοιχα.
Υπηρετεί στο Αστυνομικό σώμα επί 21 συναπτά έτη σε μάχιμες υπηρεσίες, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού και ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου για δυο περίπου έτη, θέση την οποία υπηρέτησε με συνεχή παρουσία στις συνεδριάσεις, διατύπωση απόψεων και γόνιμες παρεμβάσεις.
Με γνώμονα το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μας κατέρχομαι και πάλι σε αυτές τις εκλογές διεκδικώντας μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, για να συνεχίσω από θέση προσφοράς και ευθύνης την προσπάθειά μου για ανάπτυξη, πρόοδο και βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς μας. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου θα είναι δέσμευση για μένα, να συνεχίσω, στηριζόμενος σε σταθερές αρχές και αξίες, με σύνεση και αποφασιστικότητα.
Όλοι είμαστε πολύτιμοι, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ειδικά τώρα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας.
 Για όλους τους παραπάνω λόγους και για όσους έχω αναφέρει σε προηγούμενα δημοσιεύματα, αποφάσισα να δώσω το παρόν ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου.