Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
 Στους τόσο δύσκολους καιρούς που όλοι οι Έλληνες δοκιμαζόμαστε από την συναλλαγή, τη διαπλοκή και τη διαφθορά που χαρακτηρίζει τη δημόσια ζωή της πατρίδας μας, κάποιοι εμφανίζονται στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με την ταμπέλα της συναλλαγής και της
διαφθοράς. 
        Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανένας τη συμφωνία δύο υποψήφιων δημάρχων (από Αιγίνιο και Κολινδρό) να συμπράξουν σε ένα συνδυασμό με το μοίρασμα της θητείας στα δύο. Δηλαδή τα δυόμιση χρόνια να είναι δήμαρχος ο ένας και τα επόμενα δυόμιση ο άλλος!!!
        Στ' αλήθεια είναι στα καλά τους οι άνθρωποι αυτοί; Τι μοιράζουν; Την ατομική τους περιουσία; Υπάρχει ίχνος ήθους στους ανθρώπους αυτούς, που υποκριτικά εμφανίζονται ότι τάχα "φιλοδοξούν" να υπηρετήσουν όλους μας και να αναπτύξουν τον δήμο ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ; 
        Είναι ποτέ δυνατόν να τους εμπιστευτούμε εμείς οι ψηφοφόροι όταν από την αρχή ακόμη δείχνουν πως αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο το προσωπικό τους συμφέρον; Γιατί όταν μοιράζονται αξιώματα σημαίνει -στην κοινή λογική- ότι μοιράζονται χρήματα! Αυτή είναι η αλήθεια.
        Είμαστε μια προικισμένη περιοχή με πολλές αναξιοποίητες δυνατότητες και συγκριτικά πλεονεκτήματα. Αυτό που πρέπει να απαιτούμε και να εκλέξουμε τη νέα δημοτική διοίκηση είναι:
  1. Να έχει ΗΘΟΣ, που λείπει στην σύμπραξη αυτή που καταγγέλλουμε
  2. Να είναι δυναμική, αποφασισμένη με γνώση και πείρα για να σπάσει την απραξία και υπανάπτυξη.
  3. Να διακατέχεται από τη φιλοδοξία της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στην τοπική κοινωνία και όχι να ξεκινά με συναλλαγές και διαφθορά.
  4. Να σχεδιάσει την ΙΣΟΜΕΡΗ ανάπτυξη όλης της Βόρειας Πιερίας που είναι ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού.
        Διαμαρτυρόμενοι για τις συμπεριφορές αυτές που έχουν γνωστοποιηθεί, ζητούμε απ' όλους σας να αποδοκιμάσουμε και να καταψηφίσουμε τις ιδιοτελείς και επιτήδειες αυτές συναλλαγές που αποκλειστικός στόχος τωνπρωταγωνιστών είναι ΜΟΝΟΝ η "φιλοδοξία" της εξυπηρέτησης των προσωπικών συμφερόντων τους.
        Γιατί αν δεν ήταν έτσι δεν θα συμφωνήσουν ακόμη και την παραχώρηση της επόμενης πενταετούς θητείας.
                                            ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ: ΝΤΡΟΠΗ!!!


ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ