Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Βιογραφικό Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ναβροζιδη Ελευθεριου

Ο Ελευθέριος Ναβροζίδης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1967, στα Αλώνια Πιερίας.
Γιός του Ηλία Ναβροζίδη και της Μαρίας Ναβροζίδου, το γένος Σιδηροπούλου ( Τσαχούρ).
Είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας καθώς έχει μια αδελφή, την Δέσποινα Εγγονίδου.

Είναι παντρεμένος με την κ. Μαρία Φλαμπούρη και έχει δύο παιδιά,
την Αναστασία (σπουδάστρια Νοσηλευτικής) ετών 21  και τον Ηλία ( επιτυχόντα στη σχολή
Αστυφυλάκων στις Πανελλαδικές του 2013) ετών 19.

·       Τελείωσε το Γυμνάσιο Αλωνίων το 1983 και το Λύκειο στην Κατερίνη το 1986
·       Αποφοίτησε ως Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας από τη Σχολή Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ) και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στον πύργο ελέγχου στην αεροπορική βάση ελικοπτέρων του Στεφανοβικείου από το έτος 1986 έως το έτος 1988.
·       Ανθ/στής ε.α. του Λιμενικού Σώματος, κατά την υπηρεσία του εργάστηκε στο Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης,
Λ. Σταθμό Μεθάνων, Ανώτατη Σχολή Διοίκησης Εμπορικού Ναυτικού (ΑΣΔΕΝ) Οινουσσών, Υπολιμεναρχείο Κατερίνης, Λ. Σταθμό Πλαταμώνα και στο Λ. Φυλάκιο Πύδνας.
·       Διετέλεσε πρόεδρος του Δ. Δ. Αλωνίων από 01-01-2007 έως 31-12-2010. Κατά τη θητεία του υπήρξε μέλος και αντιπρόσωπος του Δ. Σ. του Συλλόγου Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων του Ν. Πιερίας.
·       Ως άνθρωπος που αγαπά υπέρμετρα τον αθλητισμό, διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Α.Μ.Σ. Διγενή Αλωνίων, της Αναγέννησης Σφενδάμης και της Α.Ε.Σ. Μεθάνων. Ως Δ.Σ. μαζί με τον Παντελίδη Χαράλαμπο & τον προπονητή Κουνατίδη Γεώργιο, οδήγησαν τον Διγενή Αλωνίων στην μεγάλη κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας το 2005. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης και των επιτροπών μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
·       Αγαπά και στηρίζει ενεργά την παράδοση του τόπου μας καθώς είναι τακτικό μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου  ΄΄ Διογένης Ο Κυνικός ΄΄, στο οποίο έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ.
·       Υπήρξε πρόεδρος των σχολικών επιτροπών του Δήμου Πύδνας, στο Δημοτικό σχολείο & Γυμνάσιο Αλωνίων.
·       Ως ενεργός κοινωνικά πολίτης, είναι μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης του Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ΄΄ και συμμετέχει σε διάφορες δράσεις της ομάδας.
·        Συμμετείχε ενεργά στις κινητοποιήσεις κατά των διοδίων που ΄΄στραγγαλίζουν΄΄ τον Ν. Πιερίας.

Αγαπητοί συνδημότες,
Στις εκλογές του  Μαΐου συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. ΚΑΖΑ Παναγιώτη. Θεωρώ ότι έχω πλέον την εμπειρία , την γνώση, την αγάπη αλλά και τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζεται έτσι ώστε να ασχοληθώ με τις ανάγκες του Δήμου μας. Μεγάλα λόγια και υποσχέσεις δεν μας επιτρέπονται και δεν περισσεύουν, όλοι μαζί με διάθεση για συνεργασία και όρεξη για δουλειά, προσφέρουμε τις Υπηρεσίες μας στον Τόπο μας .-

Με σεβασμό & αγάπη,
Ναβροζίδης Ελευθέριος