Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Περιοδεία Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας σε ΙΚΑ και Λαϊκή Αγορά Τούμπας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα
Θετική ανταπόκριση από τους πολίτες, που περίμεναν στο ΙΚΑ Τούμπας, αλλά και όσους έκαναν τις αγορές τους από τη Λαϊκή Αγορά Τούμπας
(γήπεδο ΠΑΟΚ) συνάντησε το κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας για την ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Θεοδωρόπουλος μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Μαρία Κουτσουρίδου,    Τριαντάφυλλο Σερμέτη και Χριστίνα Σουλτανίδου συζήτησαν με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας των μνημονιακών μέτρων της συγκυβέρνησης, άκουσαν τα αιτήματά τους για τη βελτίωση της καθημερινότητας και τους ενημέρωσαν για τις θέσεις του σχήματος της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας με υποψήφια Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Οι εξορμήσεις υποψηφίων της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας γίνονται καθημερινά σε χώρους εργασίας, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, λαϊκές αγορές και όπου αλλού οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι  βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η σκληρή πολιτική των μνημονίων και η εγκατάλειψη από τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.